'Söz' dizisinin yakışıklı oyuncusu sevgilisiyle yakalanınca çıldırdı!

Söz dizisinde Ateş karakterine hayat veren Eren Vurdem sevgilisiyle yakalanınca gazetecilere görüntülerin silinmesi için tehditler savurdu.

Star TV'nin reyting rekorları kıran 'Söz' dizisinde Ateş karakterine hayat veren Eren Vurdem kız arkadaşıyla görüntülenince gazetecilere ateş püskürdü.

"AGRESİF ADAMIM"

Oyuncu Eren Vurdem, önceki gece Yeniköy'de sarışın kız arkadaşıyla görüntülenince deliye döndü. Gazetecilere "Sil o görüntüyü" diye bağıran oyuncu, ardından "Agresif adamım, sakin olmaya çalışıyorum. Sil dedim sana!" diye tehdit savurdu.

Çift böyle görüntülendi;

soz-dizisinin-yakisikli-oyuncusu-eren-vurdem-10334857_7702_m

EREN VURDEM KİMDİR?

Şefkat Tepesi dizisi ile tanıdığımız Eren Vurdem 29 yaşında.

Arka Sokaklar, Hesaplaşma, No Ofsayt, Şefkat Tepe, Jin, Şubat, Yolculuk, Son Mektup, İnadına Aşk, Söz ve Sümala'nın Şifresi 3: Cünyor Temel gibi sinema ve dizilerde rol aldı.

Ayrıca Bay Peabody ve Meraklı Sherman Zamanda Yolculuk ile Kutu Cüceleri: Yaratıklar aramızda sinema filmlerinde türkçe seslendirme de yaptı.

soz-dizisinin-yakisikli-oyuncusu-eren-vurdem-10334857_5891_m

'Söz' dizisinin yakışıklı oyuncusu sevgilisiyle yakalanınca çıldırdı! ile ilgili etiketler Söz eren vurdem sevgilisi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.