Sopayla, kemerle dövüp görüntülerini paylaştılar! / VİDEO

Çorum'da yurtta kalan bir lise öğrencisi, aynı yurtta kalan 3 öğrenci tarafından falakaya yatırılıp, sopayla, kemerle dövüldü. Cep telefonuyla çekilen görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine soruşturma başlatıldı. Dövülen öğrencinin annesi oğlunun her gece rüyasında "vurmayın" diyerek ağladığını bu işkenceyi yurt yönetiminin nasıl fark etmediğini anlayamadığını söyledi.

Çorum'da yatılı bir öğrenci yurdunda kalan lise 1. sınıf öğrencisi aynı yurtta kalan 3 öğrenci tarafından darp edildi. Olayın ardından oğlunu yurttan alan anne Yıldız Küççük, "Bu olay hangi insanlığa sığar" diyerek tepki gösterdi.

CEP TELEFONUNA ÇEKİP SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTILAR

18 Şubat'ta meydana gelen olayda, yurt arkadaşlarını kemer ve fırça sapı ile darp eden öğrenciler yaptıklarını cep telefonuna kayıt ederek sosyal medya hesaplarından paylaştı. Skandal, dayak yiyen öğrencinin yaşadıklarını ailesine anlatmasıyla ortaya çıktı. Gözü morarmış şekilde okula giden 14 yaşındaki G.E.K.'yi gören öğretmenleri ne olduğunu sordu. G.K.Ç.'nin kapıya çaptığını söyleyince buna inanmayan öğretmenler durumu Alaca ilçesinde yaşayan ailesine haber verdi. Okula gelen G.K.Ç.'nin ailesi çocuklarından yaşadığı darp olayını öğrenince önce polise daha sonra ise Cumhuriyet Savcılığına giderek suç duyurusunda bulundu.

AW312621_01

SOPA VE KEMERLE DÖVÜYORLAR

Yıldız Küççük, daha önce de çocuğunun izinli olarak ilçeye geldiğinde, elbiselerini değiştirirken vücudunda darp izleri gördüğünü söyledi. Bu sene liseye başlayan 14 yaşındaki oğlunun, kendileri ilçede yaşadıkları için okulun yurduna yerleştirdiklerini anlatan anne Küççük, "Hafta sonu oğlu evdeydi. Pazar akşamı Çorum'a gidip oğlumu yurduna bıraktık. Olay biz bıraktıktan sonra yaşanıyor. Aynı yurtta kalan 3 öğrenci darp ettikleri oğlumu sandalyeye oturtuyor. Bunlardan birisi cep telefonu ile görüntüsünü çekiyor. B.G. elinde sopa ile diğeri kemerle çocuğumu dövüyorlar. Oğlumunun ayağına vurulan sopanın kopan parçası gözüne çarpıyor. Çarpmanın etkisi ile yere düşen oğlum acı içinde kıvranıyor. Yerde yarı baygın yatan oğlumu dövmeye devam ediyorlar. Daha sonra bize haber vermesin diye cep telefonunu alıyorlar. O gece sabaha kadar üç kişi çocuğumun bizimle iletişim kurmasına izin vermiyorlar." dedi.

AW312621_03

"YURT GÖREVLİLERİ NASIL GÖRMEDİ"

Anne Yıldız Küççük, "Oğlumun darp edilmesi yetmezmiş gibi birde arkadaşları arasında çocuğumun gururunu incitecek, psikolojisini bozacak şekilde darp ederken çektikleri görüntüleri yayınlıyorlar. Neden yurt görevlileri sabaha kadar bu olayı görmedi. Çocuğumun ne suçu vardı. 3 kişi bir çocuğu kemerle sopayla döver mi? Bunu videoya çeker mi? Çocuğumun psikoloji ne oldu. Niye bu kadar aşağılandı. Niye herkes buna göz yumdu. Gittiğim her kapı duvar oldu. Kimse bir şey demiyor. Cevap vermiyor. Emniyete gittim oğlumu darp eden çocukların ifadeye götürülüp götürülmediğini bilmiyor. 24 saat geçti o çocukların ifadeleri alındı mı belli değil" diye konuştu.

AW312621_04

UYURKEN, VURMAYIN! DEYİP AĞLIYOR

Çocuğunun ölümle tehdit edildiğini ileri süren anne Yıldız Küççük, "Ben çocuğumu devlet yurduna teslim ettim. Çocuğumun ölüsünü mü vereceklerdi bana. Çocuğumu belki de öldüreceklerdi. Çocuğumu ölümle tehdit ediyorlar. Benim çocuğum öldükten sonra devlet sahip çıksa ne olur çıkmasa ne olur. Çocuğum uyumuyor, düşüp düşüp bayılıyor. Çocuğum sürekli ağlıyor. Gece sabahlara kadar yatmadı. Sabahlara kadar 'yapmayın, vurmayın benim ne suçum var' deyip duruyor. Çocuğum mahvolmuş, psikoloji bozulmuş, bitkin bir şekilde. Yaşadıklarının etkisinden kurtulamıyor, korkuyor. konuşamıyor. Çocuğum bu grubun yurtta küçük çocuklara yaptığı her şeyi anlattı" şeklinde konuştu.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

G.K.Ç'nin arkadaşları tarafından darbedilmesine ait olduğu öne sürülen görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine Çorum Valiliği ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından inceleme ve soruşturma başlatıldı.

Vali Necmeddin Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, konunun incelendiğini belirterek, "Şu anda konuyu araştırıyoruz. İlgili kurumlar gerekli çalışmayı yapar ve ona göre de işlem başlatılır. Gereği neyse o yapılır." dedi.

Sopayla, kemerle dövüp görüntülerini paylaştılar! / VİDEO ile ilgili etiketler Çorum yurt dayak falaka
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.