Şok karar! "İçerde" dizisi final yapıyor! Final bölümünde ne olacak?

Sezonun sürpriz dizisi, Show TV’de yayınlanan başrollerini Aras Bulut İynemli, Çağatay Ulusoy ve Çetin Tekindor gibi isimlerin paylaştığı sevilen dizi İçerde’nin final tarihi belli oldu.

İki kardeş olan Sarp (Çağatay Ulusoy) ile Umut’un (Aras Bulut İynemli) heyecanlı hayat hikayesinin anlatıldığı dizi sadece bir sezon olarak yayınlanacak.

Reyting başarısını tadında bırakmak isteyen yapımın, Haziran 2017’de 39.bölümüyle final yapacağı öğrenildi.

DİZİ, KÖSTEBEK FİLMİNDEN ESİNLENDİĞİ ŞEKİLDE BİTECEK OLURSA…

Çin yapımı, İnfernal Affairs’in (Kirli İşler) yeni versiyonu, olarak 2006 yılında Martin Scorsese tarafından çekilen Köstebek filmi; Leonardo DiCaprio, Jack Nicholson, Matt Damon, Alec Baldwin, Mark Wahlberg ve Vera Farmiga isimlerini bir araya getirmişti. Polis, mafya mücadelesi ve içlerinde yer alan iki muhbirin yaşadığı dramı tema alan film, Altın küre ödüllerine, en iyi filmde (Drama) olmak üzere altı dalda aday olup Scorsese’ye en iyi yönetmen ödülünü getirdi. 79. Akademi Ödüllerinde de beş dalda aday olan Köstebek, En İyi Film ve En İyi Yönetmen kategorileri dahil 4 dalda ödül almıştı. Böylesi başarılarla dolu bir proje olunca Türk dizi sektörünün kayıtsız kalması da beklenemezdi. Haziran ayında final yapacağı söylenen İçerde dizisi de bu filmden yola çıktı ve Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli isimlerini bir araya getirdi. Her ne kadar uzun dizi süreleri nedeniyle senaryosunda ciddi farklılıklar olacağı muhakkak olsa da İçerde dizisinin esinlendiği Köstebek filmi şöyle bitiyordu: Mafyanın köstebeği olarak polis içinde boy gösteren Matt Damon’un canlandırdığı karakter, Leonardo DiCaprio’nun hayat verdiği polisin köstebeği olarak mafya içinde boy gösteren karakter tarafından tutuklanır ve bir kavga sonrasında kelepçelenir. DiCaprio çatıda yapılan kavga sonrasında Damon’u aşağı indirmeye çalışırken bir başka mafya köstebeği tarafından alnından vurularak öldürülür. Bu sondan yola çıkarak senaristlerin Köstebek filmine benzer bir son yazma niyetine girmeleri halinde başrol karakterlerinden birinin dizinin sonunda öleceğini söyleyebiliriz.

Şok karar! "İçerde" dizisi final yapıyor! Final bölümünde ne olacak? ile ilgili etiketler Çağatay Ulusoy İçerde aras bulut iyemli final şok
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.