Şok iddia... Kapıcı Cafer'in kızı Billur Yazgan babasını reddetti!

Kapıcı Cafer Ercan Yazgan kızı olarak tanıdık Billur Yazgan'ı. Oyunculuk kariyerine Merve Boluğur ile birlikte rol aldığı Acemi Cadı dizisi ile başlamıştı. Kariyerine bir süre devam ettikten sonra ise bir anda ortadan kayboldu. Güzel yüzüyle dikkat çeken Billur Yazgan nerelere gitti neler yapıyor? İşte Kapıcı Cafer'in kızı Billur Yazgan'ın son hali.

Güzel oyuncunun, bir döneme damga vuran 'Bizimkiler' dizisinde 'Kapıcı Cafer' rolü ile zihinlere kazınan usta oyuncu Ercan Yazgan'ın kızı olduğu öğrenildi. Genç Yazgan da babasının izinden gitti ve oyuncu oldu.

wtwetwyertw

Billur Yazgan, 1 Ekim 1985 ‘te İstanbul da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Dil Edebiyat ve M.S.M. Tiyatro Bölümü eğitimi almıştır. Şöhret adlı dizide de ufak bir rol almıştır.

werwetwetwe

Billur Yazgan, S’nek adlı televizyon kanalında “Karşı Cinsin Casusları” adlı bir program sunmaktaydı. Bu programda birlikte program sunduğu Tuğçe Taşkıran ile birlikte Acemi Cadı adlı dizide okulun popüler kızı olan Tuğçe rolünü oynadı.tewtwetwet

Facebook üzerinden yayınlanan Enver Engin Karalar ve Egemen Şahin’ in yönettiği Kız Böyle Tavlanır isimli Eylül 2010 yapımı eğlenceli bir kısa filmde de rol almıştır.

Billur Yazgan’ın Yer Aldığı Yapımlar:
2009 Papatyam
2008 Memur Muzaffer
2007 Aşk Eski Bir Yalan
2006 Acemi Cadı
2005 Şöhret
2004 Yabancı Damat

Peki ortalardan kaybolan Billur Yazgan şimdilerde neler yapıyor?

İŞTE BİLLUR YAZGAN'IN SON HALİ

Güzelliğinden pek bir şey kaybetmemiş gibi. Kerem Akarsu ile evliliğinden Aren adında bir oğlu var.

reyeryertwet_1

Instagram hesabından dikkat çeken bir detay şu ki, babası Ercan Yazgan'a dair en ufak bir iz yok.

rtyertwewet

Şok iddia... Kapıcı Cafer'in kızı Billur Yazgan babasını reddetti! ile ilgili etiketler bizimkiler kapıcı cafer kızı billur yazgan ercan yazgan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.