Sofra Sırları filminin konusu nedir?

Sofra Sırları filminin konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? Oyuncu kadrosunda Demet Evgar, Fatih Al, Alican Yücesoy, Elit Çam ve Fırat Altunmeşe gibi oyuncuların yer aldığı filmin yönetminliği ve senaristliğini Ümit Ünal üstlendi. Başrolünde Demet Evgar'ın oynadığı film sinemaseverler tarafından merakla aranıyor. Peki filmin konusu nedir? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Demet Evgar'ın başrolünde olduğu, senaristliğini Fatih Al, Alican Yücesoy, Demet Evgar, Elit Çam ve Fırat Altunmeşe gibi oyuncuların olduğu dizinin senaristliğini ve yönetmenliğini Ümit Ünal üstlendi. İzleyicinin merakla beklediği film sinemaseverler tarafından merakla bekleniyor. Peki, Sofra Sırları filminin konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? Ne zaman vizyona girecek? Detayları haberimizde bulabilirsin...

Sofra_SArlarA_filminin_konusu_nedir_Oyuncu_kadrosunda_kimler_var_Ne_zaman_vizyona_gireceksdfadsfdas

SOFRA SIRLARI FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Hayatını kocası ve eşine adamış Neslihan, dışarıdan bakıldığında sevimli ve utangaç bir ev hanımıdır. Eşinin işi sebebiyle uzun yıllardır Anadolu kasabalarında yaşayan Neslihan, iyi de bir aşçıdır ve tüm çevresi onun yemeklerine bayılır. Gayet sıradan görünen bu aile hayatında, Neslihan'ın yakın çevresindekiler bir bir ölmeye başlayınca tüm gözler ona çevrilir. Mükemmel bir aşçı, evine ve eşine düşkün kısacası mükemmel bir ev hanımı olan Neslihan, aslında bir seri katildir. Şehre yeni atanmış, çok zeki, Amerika’da eğitim görmüş, hırslı ve genç bir komiser bu işin peşini bırakmamaya kararlıdır...

Sofra_SArlarA_filminin_konusu_nedir_Oyuncu_kadrosunda_kimler_var_Ne_zaman_vizyona_girecekdafafsaf

GALASI YAPILDI

Demet Evgar'lı dram-komedi Sofra Sırları'nın galasına yıldız yağdı. Bu Cuma vizyona girecek olan "Sofra Sırları" filminin galası dün akşam itibariyle Vadistanbul Cinemaximum'da gerçekleşti. Galaya ünlü isimlerden yoğun katılım oldu.

Sofra Sırları'nın galasına; İzzet Altunmeşe, Gülcan Arslan, Ece Uslu, Ceren Moray, Metin Akdülger, Melis Birkan, Dilara Öztunç, Aydan Taş, Perihan Ünlücan, Atılgan Gümüş, Erdem Akakçe, Atılay Uluışık, Akasya Aslıtürkmen, Deniz Bolışık, Gülin İyigün, Furkan Andıç gibi ünlü isimler katıldı.

Senarist olarak başladığı 31 yıllık kariyeri boyunca "Nar", "Gölgesizler", "Anlat İstanbul" ve "9" gibi pek çok başarılı yapımı yerli sinemaya kazandıran Ümit Ünal'ın yönetmen koltuğuna oturduğu 8. uzun metraj olan "Sofra Sırları"nda başrolü "Sen Aydınlatırsın Geceyi", "Bir Erkek Bir Kadın", "Yok Artık" gibi başarılı projelerin ardından son olarak da "Aile Arasında"da karşımıza çıkan güzel oyuncu Demet Evgar üstleniyor. Filmde Evgar'ın yanı sıra Fatih Al, Alican Yücesoy, Elit Andaç Çam, Fırat Altunmeşe, Ferit Aktuğ, Emrah Kolukısa, Burcu Yasemin Şeyben, Burcu Halaçoğlu gibi isimler yer alıyor.

Eşinin işi sebebiyle uzun yıllardır Anadolu kasabalarında yaşayan Neslihan, iyi de bir aşçıdır ve tüm çevresi onun yemeklerine bayılır. Ancak Neslihan'ın yakın çevresindekiler bir bir ölmeye başlayınca tüm gözler ona çevrilir. Mükemmel bir aşçı, evine ve eşine düşkün kısacası mükemmel bir ev hanımı olan Neslihan, aslında bir seri katildir. Şehre yeni atanmış, çok zeki, Amerika’da eğitim görmüş, hırslı ve genç bir komiser bu işin peşini bırakmamaya kararlıdır...

"Sofra Sırları" bu Cuma sinemalarda!

Sofra_SArlarA_filminin_konusu_nedir_Oyuncu_kadrosunda_kimler_var_Ne_zaman_vizyona_gireceksdfasdfasf

DEMET EVGAR KİMDİR?

Demet Evgar 19 Mayıs 1980’de Manisa'da doğdu. Arnavut kökenlidir. Oyunculuğa 17 yaşındayken, Manisa’daki amatör bir topluluk olan Afsem Tiyatrosu’nda başladı. Sahneye ilk kez Ray Cooney’nin Kaç Baba Kaç oyunuyla çıktı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nü bitirdi. Konservatuvar eğitimi sırasında arkadaşlarıyla Tiyatro Kılçık adında bir topluluk kurdu. Bu toplulukta oyuncu ve oyun yazarı olarak çalıştı. Kenter Tiyatrosu'nda ‘Aşk Çemberi' adlı oyunda ve “Tiyatro Kılçık”ta “Takanlar ve Takılanlar” ve “Ayşegül Hindistan'da” adlı oyunlarda rol aldı. 2009 senesinde Kent Oyuncuları tiyatrosunda Mehmet Birkiye yönetmenliğinde sahnelenen Cimri oyununda Elise karakterini canlandırdı. Bu rol ile 2010 yılında düzenlenen 8. Tiyatro Ödülleri ödül töreninde Yılın Kadın Oyuncusu ödülüne layık görüldü.

TELEVİZYON VE SİNEMA KARİYERİ

“Aslı ile Kerem”, “Bütün Çocuklarım” ve “Emret Komutanım” adlı televizyon dizilerinin yanı sıra “Banyo”, “Beyza'nın Kadınları” isimli sinema filmlerinde oynadı. 2007’de, Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sahnelenen “Rock Müzikalleri’nde” rol aldı. 2009’da Mahsun Kırmızıgül’ün Güneşi Gördüm filminde Havar karakterini canlandırdı. 2010 yılında ise Yahşi Batı filminde Cem Yılmaz ve Ozan Güven ile başrolleri paylaşmıştır. Hemen ardından Vay Arkadaş filminde Mete Horozoğlu, Ali Atay ve Fırat Tanış ile birlikte oynamıştır.

İlk olarak Türkmax’te yayınlanmakta olan, ardından Star TV’ye geçen 1 Erkek, 1 Kadın adlı televizyon dizisinde “Zeynep Yıldırım” karakterini canlandırmaktaydı. Kısa bir aradan sonra Fox TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan 1 erkek 1 kadın adlı televizyon dizisi isim değişikliğine giderek 1 Erkek 1 Kadın 1 Çocuk ve ardından 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk olarak devam etmektedir. Özgü Namal’ın jüriliğini yaptığı Yetenek Sizsiniz Türkiye programına Namal’ın yerinde kısa süreli bulundu.

FİLMOGRAFİSİ

2005 Banyo Hülya

2005 Beyza’nın Kadınları Beyza Türker, Rabia Çınar, Dilara, Ayla

2009 Güneşi Gördüm Havar

3. Yeşilçam Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülüne aday gösterildi.
2010 Yahşi Batı Suzan Van Dycke

4. Yeşilçam Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülüne aday gösterildi.

2010 Vay Arkadaş Nil

2013 Sen Aydınlatırsın Geceyi Yasemin

En iyi yardımcı kadın oyuncu (Sen Aydınlatırsın Geceyi) / 19. Sadri Alışık Ödülleri 2014

2015 Yok Artık! Ceyda

TELEVİZYON

2000 Yedi Numara Yeliz (TV Dizisi)

2002 Aslı ile Kerem Yeliz (TV Dizisi)

2002 Tatlı Hayat Defne-İhsan Yıldırım’ın sekreteri (TV Dizisi)

2003 Yuvam Yıkılmasın Hülya (TV Dizisi)

2003 Çınaraltı Nilüfer (TV Dizisi)

2004 Bütün Çocuklarım Eyşan (TV Dizisi)

2005 Emret Komutanım Üsteğmen Çiğdem (TV Dizisi)

2006 Erkekler Ağlamaz Zeynep (TV Dizisi)

2009 1 Kadın 1 Erkek Zeynep Yıldırım

1. İsmail Cem Televizyon Ödülleri’nde En İyi Kadın Komedi Oyuncusu ödülünü aldı.

37. Altın Kelebek Ödülleri’nde En İyi Kadın Komedi Oyuncusu ödülünü aldı

Antalya Televizyon Ödülleri’nde En İyi Kadın Komedi Oyuncusu ödülünü aldı.

2017 Vatanım Sensin Kara Fatma

2015 Kötü Kedi Şerafettin Misket ve Tacettin (ses)

2018 Aile Arasında

Sofra Sırları filminin konusu nedir? ile ilgili etiketler Demet Evgar sofra sırları konusu nedir oyuncu kadrosu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.