Ailesini kaybeden Suriyeli Abdullah, Erdoğan'a sarıldı

Suriye’deki savaşta anne babası ve 2 kardeşi öldürülen 12 yaşındaki Suriyeli Abdullah, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti.

Bursa’da 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen törende, 1,1 milyar liraya mal olan 161 tesisin toplu açılışını yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, halka hitap edeceği sırada protokole gelen Suriyeli çocuk Erdoğan’a sarılarak sevgi gösterisinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bir süre konuşan Suriyeli çocuk Cumhurbaşkanın karşısında Esad aleyhine slogan atmaya başlayınca protokoldekiler şaşırdı. Korumalar tarafından sakinleştirilen Suriyeli çocuğa daha sonra Cumhurbaşkanlığı korumaları tarafından çeşitli hediyeler verildi.

"ALLAH SENDEN RAZI OLSUN"

Savaşta anne babasını ve 2 kardeşini kaybettiğini gözyaşlarıyla anlatan Abdullah Cerruh ismindeki Suriyeli çocuk, “Kahrolsun Esad, Tayyip Erdoğan Allah senden razı olsun” şeklinde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bir süre konuşan Suriyeli çocuk Cumhurbaşkanın karşısında Esad aleyhine slogan atmaya başlayınca protokoldekiler şaşırdı. Korumalar tarafından sakinleştirilen Suriyeli çocuğa daha sonra Cumhurbaşkanlığı korumaları tarafından çeşitli hediyeler verildi.

221020162202371276421_3.jpg

Savaşta anne babasını ve 2 kardeşini kaybettiğini gözyaşlarıyla anlatan Abdullah Cerruh ismindeki Suriyeli çocuk, “Kahrolsun Esad, Tayyip Erdoğan Allah senden razı olsun” şeklinde konuştu.

Ailesini kaybeden Suriyeli Abdullah, Erdoğan'a sarıldı ile ilgili etiketler Erdoğan suriyeli çocuk
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.