Siyah İnci ne zaman başlıyor? Fragman yayınlandı mı?

STAR TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Siyah İnci çok yakında başlıyor. Peki, Siyah İnci ilk bölümü ne zaman? Güçlü bir kadrosu olan dizinin oyuncuları kimler? Siyah İnci dizisinin konusu ne? Erol Özlevi'nin yönetmenliğini yaptığı Siyah İnci isimli dizisinin ilk bölüm çekimleri Çeşme ve İstanbul'da geçiyor. Peki, Siyah İnci'nin fragmanı yayınlandı mı?

Star TV'nin yeni dizisi Siyah İnci'nin yayın tarihi belli oldu. Peki, Siyah İnci ne zaman yayınlanacak? Merakla beklenen Siyah İnci dizisinin konusu ne? Yönetmen koltuğunda Erol Özlevi'nin bulunduğu Siyah İnci'nin oyuncu kadrosunda kimler bulunuyor? Siyah İnci'nin fragmanı yayınlandı mı?

DİZİNİN KONUSU

Hazal ve Kenan’ın tutku dolu aşkı... Birbirlerinden hiç ayrılmamaya söz vermiş, Ege’de küçük bir sahil kasabasında yaşayan Hazal (Hande Erçel) ve Kenan’ın (Tolgahan Sayışman) aşkı, Vural’ın (Berk Hakman ) kasabaya gelişi ve Hazal ‘ı elde etmek için her şeyi göze alması ile değişecek ve iki sevgilinin hayatları alt üst olacak. Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda Merve Polat, Hüseyin Avni Danyal, Burak Altay, Çağla Demir, Yeşim Büber, Melis Sezen, Mehmet Mehmedof da yer alıyor. Yönetmenliğini Erol Özlevi’nin yaptığı dizinin senaristi ise Yekta Torun. Heyecanlı ve sürükleyici hikayesi ile izleyiciyi etkisi altına alacak olan “Siyah İnci” Eylül'de Star’da.

SİYAH İNCİ FRAGMAN YAYINLANDI MI?

Dizinin tanıtım videoları yayınlandı.

SİYAH İNCİ İLK BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Herkesin merakla beklediği Siyah İnci, 28 Eylül tarihinde başlayacak.

OYUNCU KADROSU

4364563453

TOLGAHAN SAYIŞMAN (KENAN)

17 Aralık 1981 İstanbul doğumlu oyuncu 1.88 boyunda ve 85 kilodur. Akrep burcu olan oyuncu Almeda Abazi ile evlidir. Doğuş Üniversitesi İşletme bölümü mezunudur. Fahriye Evcen’le başrollerini paylaştığı Aşk Tutulması isimli filmde tanınmaya başlamıştır. Asla Vazgeçmem dizisinde Yiğit Kozan karakteriyle büyük bir kitleye sahip olmuştur.

rrtrtwet_1

HANDE ERÇEL (HAZAR)

Dizinin başrol karakteri Hazar bir garson kız olarak rol oynayacak. 1993 Balıkesir doğumlu ünlü güzel oyuncu Azerbaycan’da yapılmış olan güzellik yarışmasına katılmış ve bu yarışmada 2. olmayı başarmıştı. 1.75 boyunda ve 56 kiloda olan oyuncu Çılgın Dershane’deki Meryem performansıyla beğenilmişti. Kanal D ekranlarında yayınlanan Güneşin Kızları dizisinde Selin karakteriyle büyük kitlelere hitap etti. Geçtiğimiz sezon ise Burak Deniz’le Aşk Laftan Anlamaz dizisinde başrolde yer almıştır.

huseyin-avni-danyal-500x500

HÜSEYİN AVNİ DANYAL

12 Nisan 1962 Trabzon doğumlu yetenekli oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi mezunudur. En önemli rolünü Kurtlar Vadisi Pusu’da Fuat Tamer Tataroğlu olarak oynamıştır. Oynadığı dizilerin yanı sıra Güz Sancısı, Son Mektup gibi filmlerde de rol almıştır.

BERK_HAKMAN

BERK HAKMAN

Kenan ve Hazar ilişkisini bitirmeye çalışan kötü karakteri canlandıracak.
14 Ağustos 1981 Ankara doğumlu yetenekli oyuncu 2013 yılında yayınlanan Kaçak dizisinde Ertan Demir karakteriyle tanınmıştır. Berk Hakman 11 yaşından beri gitar çalmaktadır. Lise yıllarında klavyeli çalgılar, trompet, bas gitar çaldı. Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümünden mezun olmuştur. İstanbul Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde eğitimini tamamlamıştır. Mazi Kalbimde Yaradır, Hatırla Sevgili, Çocukluk Günleri, Kaçak gibi dizilerde rol almıştır.

melis_sezen

MELİS SEZEN

1993 doğumlu olan Melis Sezen Selimpaşa Anadolu Lisesini bitirdikten sonra Koç Üniversitesine devam etmiştir. Sıkı bir Galatasaray taraftarı olan genç oyuncu henüz 23 yaşındadır. Hayat Bazen Güzeldir dizisinde Asya karakterine can verecek olan genç yıldız kuvvetli bir sosyal medya kullanıcısıdır. Dizinin fragmanlarının yayınlanması ile birlikte ciddi bir takipçi kitlesine sahip olan Melis Sezen her bölümden sonra yeni fanlar ile sosyal medya ortamında buluşmaktadır. Tanıtımlardan itibaren tüm güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken yıldız oyuncu güzel saçları ile de fark yaratmaktadır. Asya karakteri Melis’in oyunculuk deneyimi için önemli bir adım olacağa benziyor. Zira dizinin kazanacağı başarı ve oyuncuların performansları pek çoğu ekran deneyimi olmayan yıldızların tanınmasını sağlayacak.

Sıcak görüntüsü ve disiplinli çalışması ile dikkat çeken Melis Sezen tipik bir oğlak burcu kadını olarak karşımıza çıkıyor. Duru güzelliği ile okuldaki diğer öğrencilerin peşinden koştuğu Asya, okul dışı hayatında da en çok ilgi çeken öğrenciler arasında yer alıyor. Yönetmenliğini Hamdi Alkan ve senaristliğini Gani Müjde’nin yaptığı dizi görünüşe göre bizi alarak Hayat Bilgisi yıllarına geri götürecek. Burada karşımıza çıkan Hayat öğretmen ise Birce Akalay tarafından canlandırılıyor. Diğer dizilerde de olduğu gibi okul müdürü ile hemen her zaman ters düşen Hayat öğretmen bize her derste başka bir ders vereceğe benziyor.

Siyah İnci ne zaman başlıyor? Fragman yayınlandı mı? ile ilgili etiketler Hande Erçel togahan sayışman fragman siyah inci ne zaman konusu ne
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.