Siyah Beyaz Aşk dizisinin 18.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D ekranların ilgi ile izlenen dizisi Siyah Beyaz Aşk her bölümü izleyiciyi şaşırtıyor. Aslı ve Ferhat'ın yaşayacakları her bölümde izleyeciyi heyecanlandırıyor. Aşk ile hayatın kötülükleri değiştirebileceği üzerinde duran dizi reytin yarışında da kendini gösteriyor. Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol'un başrollerini paylaştığı yapımda oyuncular izleyici tarafından büyük ilgi topluyor. 17.bölümü ile ekranlara gelen dizi Aslı ve Ferhat'ın aşkı yer aldı. Yeni bölümde ne olacağı ise izleyciler tarafından merak ediliyor. Siyah Beyaz Aşk'ın 18.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haberimizde...

Aslı ve Ferhat'ın aşkı 17. bölümde damgasını vurdu. İzleyici tarafından büyük ilgi gören Siyah Beyaz Aşk 17. bölümü ile ekranlara geldi.Aynı zamanda Gülsüm ve Abidin için düğün zamanı gelmiştir. Her pazartesi olduğu gibi bu bölümü ile de yapım izleyici tarafından soluksuz bir şekilde izlendi. Sürpriz gelişmelerin yaşandığı bölümün ardından yeni bölümde nelerin olacağı ise merak ediliyor. Yeni bölüm heyecan ile beklenirken izleyiciler fragmanın yayınlanmasını bekleniyor. Peki Siyah Beyaz Aşk dizisinin 18.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Merak edilen sorunun detayları haberimizde...

kanal-dnin-yeni-dizisi-siyah-beyaz-askin-teaseri-yayinlandi-_131492464534815242

SİYAH BEYAZ AŞK 17.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Siyah Beyaz Aşk 17. Bölümde Aslı ile Ferhat için aşk zamanı geldi. İkili aralarındaki engelleri tamamen kaldırabilecekler i merak ediliyordu. Aslı'nın kendisini terk ettiğini düşünen Ferhat, onu kaybetmek istemediğini farkındadır. Aslı'nın kendisine olan aşkına karşılık vermek isteyen Ferhat, daha fazla gizlemek istemez. İkili aşkın doruklarına çıkarken, Gülsüm ile Abidin için de düğün zamanıdır. Aynı zamanda tüm aileyi etkileyen sürpriz bir olay yaşanacaktır.

SİYAH BEYAZ AŞK

Erkeğin kararmış kalbine, çiçek açtırmaya yemin etmiş bir kadın düşer. Can alan el, hayat veren elle buluşur. Aşk en olmazı oldurur. Çünkü aşk bütün kötülükleri temize çeker, değiştirir, iyileştirir!

Ferhat, peşine düştüğü adamı yaşatmak için bir doktora ihtiyaç duyar. Kendini insanları iyileştirmeye adamış olan doktor Aslı ile yolları bu sebeple kesişir. Hayatta asla yan yana gelemeyecek, siyahla beyaz kadar zıt iki insan. Aslı, zorla alıkonulduğu çiftlikte baskı altında yaralı bir adama hayat vermeye çalışırken görmemesi gereken bir şey görür. İyilik meleği sandığı, Ferhat’ın dayısı Namık’ın aslında bir katil olduğuna tanık olur. Artık Aslı’nın yaşaması imkansızdır. Namık tarafından ölüm fermanı imzalanır. Ferhat tam Aslı’yı öldüreceği sırada ona yaşaması için bir şans tanır. Tek bir şartla… Aslı’nın hayatını değiştirecek bir şartla. Bu “şart” hem Aslı’nın hem de Ferhat’ın hayatını kökünden değiştirecektir.

SİYAH BEYAZ AŞK 18.YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

İlgi ile takip edilen Siyah Beyaz Aşk'ın yeni bölümde neler olacağı merak ediliyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Ama fragman yayınlanınca sitemizde olacak.

--3066758

BİRCE AKALAY

Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro bölümünde lise eğitimini tamamladı (2003). Aynı yıl girdiği İstanbul Üniversitesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji Bölümündeki eğitimini tamamlamadı fakat Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümünden mezun oldu.

2004 Türkiye Güzellik yarışmasında üçüncü olduktan sonra Avrupa Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etti ve yarı finale çıktı. 2004-2007 yılları arasında Star TV ve TV8'de spor spikerliğinin yanı sıra Şampiyonlar Ligi Özel ve 8. Etap gibi programları da hazırlayıp sunmuştur. 2007 yapımı olan Kader ve yine 2007 yapımı Senin Uğruna dizisinde baş karakterleri canlandırmıştır. Aynı zamanda 2008 Asi adlı TV dizisine konuk oyuncu olarak bir süreliğine katılmıştır. Bunların yanı sıra oyuncu 2008'de vizyona giren Son Ders ve 2009 Ekim aynında vizyona giren Nefes filmlerinde rol almıştır.

2009 yılında TRT 1'de ekrana gelen Alayına İsyan isimli dizinde de Sevtap rolü ile karşımıza çıkan Birce Akalay 2009'un Eylül ayında Sizi Seviyorum isimli sinema filminde Emre Altuğ ile başrolleri paylaşmıştır. 2009'da atv'nin yeni sezon dizilerinden Kış Masalı'nda Zişan rolüyle izlediğimiz Birce Akalay'ın aynı yıl TRT Müzik kanalında başlayan ve TV8'de devam eden programı Sinema Dünyası bir yayın dönemi devam etmiştir. 2010 yılında eski eşi Murat Ünalmış ile birlikte Ürgüp'te bir aşkı anlatan Yer Gök Aşk dizisinde Havva karakterini canlandırmıştır. 2013 yılında yakında atv ekranlarında Başbakan Adnan Menderes'in hayatını konu alan "Ben Onu Çok Sevdim" dizisinde opera sanatçısı Ayhan Aydan karakterini oynadı. 2013 yılında TRT 1'de yayınlanan "Böyle Bitmesin" dizisine konuk oyuncu olarak katılmıştır. Son olarak Kanal D'de yayınlanan "Küçük Ağa" dizinde Sinem karakterini canlandırmıştır. Küçük Ağa dizisinde başrolü paylaştığı Sarp Levendoğlu ile 1 Ağustos 2014 tarihinde evlenmiştir. 2 yıl süren evliliklerinin ardından şiddetli geçimsizlik sebebiyle 17 Ocak 2017'de boşanmışlardır. 2015 yılında ATV'de yayınlanmakta olan Evli ve Öfkeli adlı dizide dört başrolden birini üstleniştir. Oyuncu Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde başrol oynamıştır. Son olarak Kanal D ekranlarında Siyah Beyaz Aşk isimli dizide İbrahim Çelikkol ile baş rolü paylaşmaktadır.

İBRAHİM ÇELİKKOL

Oyunculuğa başlamadan önce profesyonel modellik yaptı. Basketbolla ilgilenen Çelikkol ligde oynadı, genç millî oldu. Basketi bıraktıktan sonra oyunculuk konusunda eğitim alan Çelikkol'un Osman Sınav'la tanışması hayatında dönüm noktası oldu. Osman Sınav'ın çektiği Pars: Narkoterör filminde 'başkomiser Şamil Baturay' rolünün verilmesi le oyunculuk hayatına adım attı. Daha sonra M.A.T., Karadağlar ve Keskin Bıçak gibi televizyon dizilerinde boy gösterdi. 2011 yılında başlayan ve 24 Eylül 2012 de Final yapan İffet adlı dizide başrolde Cemil karakterini canlandırmıştır.

ibrahim_celikkol_kimdir_aslen_nereli_ve_kac_yasinda_1508144322_9252

16 Şubat 2012'de gösterime giren büyük bütçeli sinema filmi Fetih 1453'te Ulubatlı Hasan karakterini canlandırmıştır. 2013 2014 yılları arasında Merhamet dizisinde fırat kazan ı canlandırdı.2014'te ekranda rol almaya başlayan Reaksiyon dizisinde bordo bereli Yüzbaşı Oğuz Ayaz karakterini ve 2016'da başlayan kördüğüm dizisinde Ali Nejat karakterini canlandırmıştır.

Anne tarafı Selanik göçmeni, baba tarafı ise Arap kökenlidir.

KANAL D

Kanal D, Aydın Doğan'ın sahibi olduğu Doğan Holding'in Türkiye'de yayın yapan ulusal televizyon kanallarından biridir. Tüm Türkiye'ye yayın yapan ulusal kanal, genelde dizi filmleriyle ön plana çıkmıştır ve 84 yerli ve 13 yabancı dizi ile, 93 yerli ve 9 yabancı dizi yayınlamış Show TV'den sonra en çok sayıda televizyon dizisi yayınlamış Türk televizyon kanalıdır. 2009 yılı itibarıyla Türkiye'de en çok izlenen kanal ünvanını elde etmiştir.

Siyah Beyaz Aşk dizisinin 18.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? ile ilgili etiketler siyah beyaz aşk +18 yeni bolüm fragmanı yayınlandı mı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.