Siyah Beyaz Aşk dizisi yayınlanan son bölümüyle şoke eden anlar yaşattı!

Siyah Beyaz Aşk 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Siyah Beyaz Aşk 13. bölüm fragmanı, dün akşam ekrana gelen 12. bölümün ardından merakla bekleniyor. Ekranların fenomen dizisi Siyah Beyaz Aşk son bölümü ile yine fırtına estirdi. 12. bölümüyle izleyicisiyle buluşan Siyah Beyaz Aşk dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacağını merak eden izleyiciler, "Siyah Beyaz Aşk 13. yeni bölüm fragmanı" aramasını yapıyor. Siyah Beyaz Aşk 12. bölüm yayınlandı. Ferhat’la yolları ayrılan Aslı, hayatının onunla birlikte anlamlı hale geldiğini fark ediyor. Siyah Beyaz Aşk dün akşam yine TV izleyicisini ekram başına kilitledi. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Siyah Beyaz Aşk'ta heyecan doruktaydı. Dizinin son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanının yayınlanıp, yayınlanmadığı merak ediliyor. Peki Siyah Beyaz Aşk 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Siyah Beyaz Aşk 12. bölümde neler oldu?

Siyah Beyaz Aşk 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Siyah Beyaz Aşk 13. bölüm fragmanı, dün akşam ekrana gelen 12. bölümün ardından merakla bekleniyor. Ekranların fenomen dizisi Siyah Beyaz Aşk son bölümü ile yine fırtına estirdi. 12. bölümüyle izleyicisiyle buluşan Siyah Beyaz Aşk dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacağını merak eden izleyiciler, "Siyah Beyaz Aşk 13. yeni bölüm fragmanı" aramasını yapıyor. Siyah Beyaz Aşk 12. bölüm yayınlandı. Ferhat’la yolları ayrılan Aslı, hayatının onunla birlikte anlamlı hale geldiğini fark ediyor. Siyah Beyaz Aşk dün akşam yine TV izleyicisini ekran başına kilitledi. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Siyah Beyaz Aşk'ta heyecan doruktaydı. Dizinin son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanının yayınlanıp, yayınlanmadığı merak ediliyor. Peki Siyah Beyaz Aşk 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Siyah Beyaz Aşk 12. bölümde neler oldu? Sevilen dizi Siyah Beyaz Aşk'ın yeni bölümünde neler olacak? Siyah Beyaz Aşk 12. bölüm izleme linki ve merak ettiğiniz her şey haber özette...

SAYAH_BEYAZ

SİYAH BEYAZ AŞK YENİ FRAGMAN GELDİ Mİ?

İçinde kalanları söylemek için yazdığı veda mesajında, Ferhat'a gerçek babasının Berber Necdet olmadığını söyleyen Aslı pişman olacak mı?

Namık, Aslı'yı ortadan kaldırmaya kararlıdır. Cüneyt ise kurduğu hain planla sadece Aslı'dan değil Ferhat'tan da kurtulmaya çalışmaktadır.
Yılmaz tarafından kaçırılan Aslı ölümle burun buruna gelir ancak Ferhat'ın onu kurtaracağına emindir.

Siyah Beyaz Aşk 13. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlandığı andan itibaren aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

SİYAH BEYAZ AŞK 13. BÖLÜM İZLEME LİNKİ!

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Siyah Beyaz Aşk 12. bölümde Aslı'yı, Namık Emirhan'dan korumaya çalışan Ferhat büyük bir tehlikeye düşmesine neden olur! Aslı'yı kurtaran ise her zamanki gibi Ferhat'tan başkası değildir. Aslı'nın ailelerinin içine girdikten sonra başlarına her türlü belanın geldiğini düşünen Namık Emirhan onu ortadan kaldırmaya karar verir. Fakat bu kez karşısında Ferhat engelini bulur. Aslı ile farklı nedenlerden dolayı evlense de ona aşık olduğunu düşünen Namık Emirhan, Aslı'nın eski defterlerini açar ve geçmişinden bulduğu izi peşine takar.
Dayısı Namık Emirhan'ın, Aslı'yı hedef aldığını öğrenen Ferhat, onun güvende olabilmesi için gitmesini ister. Aslı için her şey giderek çözülmeyecektir. Hayatı büyük bir tehlikeye giren Aslı'nın yardımına yine Ferhat yetişir. Üstelik bu kez aralarında gizli, saklı hiçbir duygu kalmayacaktır!

SİYAH BEYAZ AŞK’IN HİKAYESİ

Erkeğin kararmış kalbine, çiçek açtırmaya yemin etmiş bir kadın düşer. Can alan el, hayat veren elle buluşur. Aşk en olmazı oldurur. Çünkü aşk bütün kötülükleri temize çeker, değiştirir, iyileştirir!

Ferhat, peşine düştüğü adamı yaşatmak için bir doktora ihtiyaç duyar. Kendini insanları iyileştirmeye adamış olan doktor Aslı ile yolları bu sebeple kesişir. Hayatta asla yan yana gelemeyecek, siyahla beyaz kadar zıt iki insan. Aslı, zorla alıkonulduğu çiftlikte baskı altında yaralı bir adama hayat vermeye çalışırken görmemesi gereken bir şey görür. İyilik meleği sandığı, Ferhat'ın dayısı Namık'ın aslında bir katil olduğuna tanık olur. Artık Aslı'nın yaşaması imkansızdır. Namık tarafından ölüm fermanı imzalanır. Ferhat tam Aslı'yı öldüreceği sırada ona yaşaması için bir şans tanır. Tek bir şartla… Aslı'nın hayatını değiştirecek bir şartla. Bu “şart” hem Aslı'nın hem de Ferhat'ın hayatını kökünden değiştirecektir.

Siyah Beyaz Aşk dizisi yayınlanan son bölümüyle şoke eden anlar yaşattı! ile ilgili etiketler siyah beyaz aşk 13 bölüm fragmanı siyah beyaz aşk son bölüm siyah beyaz aşk 13 yeni bölüm fragmanı siyah beyaz aşk 12 bölüm izle
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.