Sivasspor, Malatyaspor'u rahat geçti

Süper Lig'in yeni iki takımını karşı karşıya getiren mücadelede ev sahibi Sivasspor rakibi Yeni Malatyaspor'u 2-0'lık skorla yendi. Sivasspor - Malatyaspor maçının dakika dakika özeti superhaber.tv'de

Süper Lig’in iki yeni ekibi Demir Grup Sivasspor ile Evkur Yeni Malatyaspor 2. hafta mücadelesinde karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz haftayı Akhisar mağlubiyetiyle geçen Yiğidolar, kendi sahasında Malatyaspor'u 2-0'lık skorla yendi ve ligdeki ilk 3 puanını kazandı. Sivasspor - Malatyaspor maçının dakika dakika özeti haberimizde...

Sivasspor'a galibiyeti getiren golleri 41'de Arouna Kone ve 66'da Leandrinho kaydetti.

Ertuğrul Sağlam'ın öğrencileri, geçtiğimiz haftaki performansın aksine deplasmanda Kırmızı Beyazlı ekibe karşı hiçbir varlık gösteremedi ve sahadan yenik ayrılmak zorunda kaldı.

SİVASSPOR - MALATYASPOR MAÇ ÖZETİ

90' Ceza sahası içinde topla buluşan Khalid Boutaib, sol çaprazdan kaleye şut çekiyor, kaleci Sergio Rochet kurtarıyor.
90'BlockedShotBu dakikada Evkur Yeni Malatyaspor takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahası içi sol çaprazından çekilen şut defansın araya girmesi ile engelleniyor. Şutu çeken isim Aytaç Kara
90'CornerAytaç Kara ile Evkur Yeni Malatyaspor takımı köşe vuruşu kullanacak.
90'BlockedShotBu dakikada Evkur Yeni Malatyaspor takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktadan çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.Şutu çeken isim Emanuel Dening
90'YellowEvkur Yeni Malatyaspor takımında Murat Akça, sarı kart görüyor.
90'YellowDemir Grup Sivasspor takımında Galip Güzel, sarı kart görüyor.
90' Muhammet Demir rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
90'BlockedShotDemir Grup Sivasspor takımı Rıdvan Şimşek ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahası sağ iç çaprazında Rıdvan Şimşek tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.
90'CornerDemir Grup Sivasspor takımı korner kullanacak.
88'FoulOrta yuvarlağa yakın bir noktada Evkur Yeni Malatyaspor takımında Azubuike Godson faul yapıyor.
88'YellowEvkur Yeni Malatyaspor takımında Azubuike Godson, sarı kart görüyor.
87'BlockedShotIssiar Dia ceza sahası içinde sol çaprazdan şansını deniyor ancak top savunmadan geri geliyor.
87'SubstitutionDemir Grup Sivasspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Arouna Kone çıkıyor ve yerine Muhammet Demir oyuna giriyor.
85' Evkur Yeni Malatyaspor takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Issam Chebake tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.
85' Evkur Yeni Malatyaspor takımının kazandığı serbest vuruş için topun başına Fabien Farnolle geçiyor.
84'FoulCeza sahası içerisindeki Emre Kılınç – Aytaç Kara mücadelesinde hakem Serkan Çınar, Evkur Yeni Malatyaspor lehine faul kararı veriyor.
83' Ceza sahası içinde topla buluşan Zoro Cyriac, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
82'CornerDemir Grup Sivasspor takımı korner kullanacak.
80' Ceza sahası içinde topla buluşan Emre Kılınç, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
77' Evkur Yeni Malatyaspor takımının yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruşu Evkur Yeni Malatyaspor adına Yalçın Ayhan kullanacak.
77'FoulAytaç Kara, yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede Emre Kılınç tarafından faulle durduruluyor.
77' Ceza sahası içinde topla buluşan Arouna Kone, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
76' Demir Grup Sivasspor takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Emre Kılınç tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.
75' Michael Pereira tarafından çekilen şutu, kaleci kurtarıyor.
75'CornerAly Cissokho ile Evkur Yeni Malatyaspor takımı köşe vuruşu kullanacak.
74'SubstitutionEvkur Yeni Malatyaspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Nacer Barazite çıkıyor ve yerine Emanuel Dening oyuna giriyor.
73'FoulAytaç Kara ile Galip Güzel arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Aytaç Kara. Taç çizgisine yakın bir bölgede Demir Grup Sivasspor takımı oyuna başlayacak.
73' Demir Grup Sivasspor takımının orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazandığı serbest vuruş için topun başına Rıdvan Şimşek geçiyor.
72' Evkur Yeni Malatyaspor takımında, ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Aytaç Kara.
72' Evkur Yeni Malatyaspor, Nacer Barazite ile gole yaklaşıyor ancak top direkten dönüyor
71'FoulAytaç Kara, ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada Emre Kılınç tarafından faule maruz kalıyor.
69' Evkur Yeni Malatyaspor takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan Michael Pereira tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.
66'GoalGOOLLL!! Leandrinho ile Demir Grup Sivasspor farkı 2'ye çıkarıyor.
66'AssistGolün asistini yapan isim Galip Güzel.
65' Michael Pereira, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şut çekiyor, kaleci Sergio Rochet kurtarıyor.
64'SubstitutionDemir Grup Sivasspor takımında oyuncu değişikliği; Auremir Dos Santos oyundan çıkarken Galip Güzel oyuna giren isim.
62'BlockedShotCeza sahası içinde topla buluşan Nacer Barazite, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor,savunma araya girerek tehlikeyi önlüyor.
61'SubstitutionEvkur Yeni Malatyaspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Murat Yıldırım çıkıyor ve yerine Michael Pereira oyuna giriyor.
60'SubstitutionEvkur Yeni Malatyaspor takımında oyuncu değişikliği; Eren Tozlu oyundan çıkarken Aytaç Kara oyuna giren isim.
59'FoulYarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada Aly Cissokho, Arouna Kone tarafından faule maruz kalıyor.
59' Evkur Yeni Malatyaspor takımında, sağ kanatta rakip yarı alanın ortalarında kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Aly Cissokho.
58'SubstitutionDemir Grup Sivasspor takımında oyuncu değişikliği; Mert Hakan Yandaş oyundan çıkarken Leandrinho oyuna giren isim.
55' Demir Grup Sivasspor, Vitali Dyakov ile yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden serbest vuruş kullanacak.
55'FoulMurat Yıldırım ile Mert Hakan Yandaş arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Murat Yıldırım. Yarı alanın ortalarından Demir Grup Sivasspor takımı oyuna başlayacak.
53' Evkur Yeni Malatyaspor, Azubuike Godson ile serbest vuruş kullanacak.
52'FoulEmre Kılınç - Issam Chebake mücadelesinde hakem, Evkur Yeni Malatyaspor lehine faul kararı veriyor.
51' Demir Grup Sivasspor takımının orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazandığı serbest vuruş için topun başına Rıdvan Şimşek geçiyor.
51'FoulEren Tozlu ile Zoro Cyriac arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Eren Tozlu. Taç çizgisine yakın bir bölgede Demir Grup Sivasspor takımı oyuna başlayacak.
51' Yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden kazanılan serbest vuruşu Evkur Yeni Malatyaspor adına Aly Cissokho kullanacak.
51' Aly Cissokho rakip yarı alanın ortalarından ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
50'FoulIssiar Dia, Auremir Dos Santos tarafından faulle durdurulduğu için Evkur Yeni Malatyaspor yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafeden serbest vuruş kullanacak.
49'FoulIssiar Dia, orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde Elderson Echiejile tarafından faule maruz kalıyor.
49' Evkur Yeni Malatyaspor takımında, orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Issiar Dia.
46' Demir Grup Sivasspor takımından Emre Kılınç sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
46'CornerDemir Grup Sivasspor takımı korner kullanacak.
46' Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.
45' Ceza sahasının çaprazında Issiar Dia tarafından yapılan hareketi hakem tehlikeli hareket olarak değerlendiriyor.
45'BlockedShotElderson Echiejile rakip yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafeden şansını deniyor ancak top savunmadan geri geliyor.
45' Hakem müsabakanın ilk yarısını bitiriyor
45' Demir Grup Sivasspor takımının yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Emre Kılınç geçiyor.
45' Emre Kılınç rakip yarı alanın ortalarından ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
44'FoulEvkur Yeni Malatyaspor takımında Azubuike Godson faul yapıyor. Taç çizgisine yakın bir noktada faul yapılan oyuncu Rıdvan Şimşek.
44' Orta saha çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Demir Grup Sivasspor adına Emre Kılınç kullanacak.
43'FoulMert Hakan Yandaş, orta saha çizgisine yakın bir noktada Yalçın Ayhan tarafından faule maruz kalıyor.
41'GoalGOOOLL!! Arouna Kone Demir Grup Sivasspor takımını öne geçiren golü atıyor.
41'AssistElderson Echiejile, gol pasını veren isim.
40' Ceza sahası içinde topla buluşan Eren Tozlu, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
39' Evkur Yeni Malatyaspor takımında, taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Azubuike Godson.
39'FoulAzubuike Godson, taç çizgisine yakın bir noktada Mert Hakan Yandaş tarafından faule maruz kalıyor.
39'CornerEvkur Yeni Malatyaspor takımı korner kullanacak.
39' Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Aly Cissokho ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
36' Evkur Yeni Malatyaspor takımının ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada tehlikeli bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Murat Akça geçiyor.
35'FoulDemir Grup Sivasspor takımında Arouna Kone faul yapıyor. Ceza sahasının önündeki bir noktada faul yapılan oyuncu Yalçın Ayhan.
35'YellowDemir Grup Sivasspor takımında Arouna Kone, sarı kart görüyor.
34' Rıdvan Şimşek ceza sahası içinde sağ çaprazdan şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
30' Yalçın Ayhan altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
30'CornerEvkur Yeni Malatyaspor takımı korner kullanacak.
29'BlockedShotIssam Chebake önemli bir poziyonu değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktada topla buluşan Issam Chebake tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.
28'CornerEvkur Yeni Malatyaspor takımı korner kullanacak.
28' Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Aly Cissokho ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
27'FoulIssiar Dia, taç çizgisine yakın bir noktada Elderson Echiejile tarafından faule maruz kalıyor.
27' Evkur Yeni Malatyaspor, Issam Chebake ile taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
27'YellowDemir Grup Sivasspor takımında Elderson Echiejile hakem Serkan Çınar tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
26'CornerDemir Grup Sivasspor, Emre Kılınç ile köşe vuruşu kullanıyor.
26' Demir Grup Sivasspor takımından Emre Kılınç sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
25'FoulMert Hakan Yandaş, taç çizgisine yakın bir noktada Eren Tozlu tarafından faule maruz kalıyor.
25' Demir Grup Sivasspor takımında, taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Emre Kılınç.
25' Demir Grup Sivasspor takımından Emre Kılınç sağ kanatta çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
24' Demir Grup Sivasspor takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktadan Rıdvan Şimşek tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.
23' Evkur Yeni Malatyaspor takımının yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruşu Evkur Yeni Malatyaspor adına Murat Yıldırım kullanacak.
22'FoulHakan Arslan ile Nacer Barazite arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Hakan Arslan. Yarı alanın ortalarından Evkur Yeni Malatyaspor takımı oyuna başlayacak.
19' Demir Grup Sivasspor, Elderson Echiejile ile korner bayrağına yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
18'FoulEvkur Yeni Malatyaspor takımında Yalçın Ayhan faul yapıyor. Korner bayrağına yakın bir noktada faul yapılan oyuncu Mert Hakan Yandaş.
18'CornerEvkur Yeni Malatyaspor, Nacer Barazite ile köşe vuruşu kullanıyor.
18' Evkur Yeni Malatyaspor takımından Nacer Barazite sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
17' Rakip ceza sahasının ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Demir Grup Sivasspor adına Mattias Bjarsmyr kullanacak.
16'FoulMurat Yıldırım - Mattias Bjarsmyr mücadelesinde hakem, ceza sahasının hemen önündeki bir noktada Demir Grup Sivasspor lehine faul kararı veriyor.
13'FoulMurat Yıldırım, Elderson Echiejile tarafından faulle durduruluyor. Evkur Yeni Malatyaspor, orta yuvarlağa yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
13' Evkur Yeni Malatyaspor takımının orta yuvarlağa yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Murat Yıldırım geçiyor.
13'BlockedShotEmre Kılınç önemli bir poziyonu değerlendiremiyor. Ceza sahası sol iç çaprazında topla buluşan Emre Kılınç tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.
12'FoulMert Hakan Yandaş - Murat Yıldırım mücadelesinde hakem, Demir Grup Sivasspor yarı alanının ortalarında kaleye uzak bir mesafede Evkur Yeni Malatyaspor lehine faul kararı veriyor.
12' Evkur Yeni Malatyaspor takımında, yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Azubuike Godson.
11' Evkur Yeni Malatyaspor takımında, kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Fabien Farnolle.
10'FoulCeza sahası içerisinde Demir Grup Sivasspor takımında Mert Hakan Yandaş faul yapıyor. Faul yapılan oyuncu Murat Akça.
9' Eren Tozlu altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
9'FoulAuremir Dos Santos ile Murat Yıldırım arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Auremir Dos Santos. Taç çizgisine yakın bir bölgede Evkur Yeni Malatyaspor takımı oyuna başlayacak.
9' Taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruşu Evkur Yeni Malatyaspor adına Aly Cissokho kullanacak.
8'FoulKhalid Boutaib ile Vitali Dyakov arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Khalid Boutaib. Yarı alanın ortalarından Demir Grup Sivasspor takımı oyuna başlayacak.
8' Demir Grup Sivasspor takımının yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruşu Demir Grup Sivasspor adına Vitali Dyakov kullanacak.
7'FoulVitali Dyakov, Eren Tozlu tarafından faulle durduruluyor. Demir Grup Sivasspor, ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
7' Rakip ceza sahasının ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Demir Grup Sivasspor adına Sergio Rochet kullanacak.
6'FoulHakan Arslan ile Issam Chebake arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Hakan Arslan. Taç çizgisine yakın bir bölgede Evkur Yeni Malatyaspor takımı oyuna başlayacak.
6' Orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazanılan serbest vuruşu Evkur Yeni Malatyaspor adına Aly Cissokho kullanacak.
4' Azubuike Godson, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
3'CornerEvkur Yeni Malatyaspor takımı korner kullanacak.
3' Evkur Yeni Malatyaspor takımından Aly Cissokho sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
2' Demir Grup Sivasspor takımının taç çizgisine yakın bir noktadan kazandığı serbest vuruş için topun başına Emre Kılınç geçiyor.
2' Sağ çaprazdan Emre Kılınç ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
1'FoulMurat Yıldırım – Rıdvan Şimşek mücadelesinde hakem, taç çizgisine yakın bir noktada Demir Grup Sivasspor lehine faul kararı veriyor.
1' Hakemin düdüğüyle maç başlıyor.

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.