Sinan Akçıl'dan, İrem Derici ile ilgili flaş açıklama!

Gıda zehirlenmesi tanısı ile kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma kaldırılan şarkıcı İrem Derici'yle ilgili güzel haberi meslektaşı Sinan Akçıl verdi. Derici'nin babası Hulusi Derici ile konuşmasını Instagram hesabından aktaran Akçıl, "İyileşme sürecine doğru hızla ilerliyor melek kalpli İrem" dedi...

İrem Derici'nin tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam ediliyor. Şarkıcıyı ziyaret amacıyla hastaneye giden şarkıcı Sinan Akçıl, yakın arkadaşı Derici'nin sağlık durumu hakkında sosyal medyadan açıklama yaptı.

"İYİLEŞME SÜRECİNE DOĞRU HIZLA İLERLİYOR"

Ünlü popçunun babası Hulusi Derici ile görüşen Sinan Akçıl, geçtiğimiz aylarda yakın arkadaşının sunduğu 'Eğlenmene Bak' programından bir kareyi takipçileriyle paylaştı.

Akçıl, Instagram'da yayımladığı kareye, "Görüştüm, babası sevgili Hulusi Derici'nin kanatları altında, iyileşme sürecine doğru hızla ilerliyor melek kalpli İrem. "KIYMETLİM"iz bize çok acil geri dön. Ben ne söylettim sana geçen sene; Seni sevenler oldukça sana hiçbir şey olmaz. Yemekler hazır, şimdiden afiyet olsun huysuz kız" notunu yazdı.

sinan_akcIAl_irem_derici

"KIYMETLİM" PARÇASINI PAYLAŞTI

Sinan Akçıl, İrem Derici'nin sunduğu "Eğlenmene Bak" adlı programda Derici, Mustafa Ceceli ile birlikte söyledikleri "Kıymetlim" parçasını da "Baştan sona söylemek var" notu ile paylaştı.

İşte Akçıl'ın paylaştığı "Kıymetlim" parçasında Derici ve Ceceli ile gösterdikleri performans.

Sinan Akçıl'dan, İrem Derici ile ilgili flaş açıklama! ile ilgili etiketler İrem Derici Sinan Akçıl Mustafa Ceceli
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.