Şili yarı finalde Portekiz'in rakibi oldu!

Konfederasyon Kupası B Grubou son maçında Avustralya ile 1-1 berbaere kalan Şili, adını yarı finale yazdırdı.

Şili ile Avustralya arasında, başkent Moskova’da yapılan Konfederasyon Kupası B Grubu 3. maçı 1-1 sonuçlandı. Avustralya, 42. dakikada Troisi ile öne geçti ancak Martin Rodriguez, 67. dakikada attığı golle Şili’nin sahadan beraberlikle ayrılmasını sağladı.

B Grubu’nda son maçların ardından 7 puanı bulunan Almanya ve 5 puan toplayan Şili, yarı finale çıktı. Yarı finalde Almanya, Meksika’nın, Şili de Portekiz’in rakibi oldu.

Portekiz-Şili karşılaşması, 28 Haziran, Almanya-Meksika maçı ise 29 Haziran’da oynanacak. İki mücadele de 21.00’de başlayacak.

KONFEDERASYON KUPASI YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ

2017 FIFA Konfederasyon Kupası grup aşamaları tamamlandı. A grubunu birinci tamamlayan Portekiz, B grubunu ikinci tamamlayan Şili eşleşti. Son maçta Kamerun'u rahat yenen Almanya B grubunu birinci tamamlayarak A grubu ikinci tamamlayan Meksika ile yarı finalde eşleşti.

konfederasyon_kupasA_yarA_final_eAleAmeleri_tarih_ve_saati_ne_zaman_hangi_kanalda_saat_kaAta_canlA_yayAnlalanacak_1

Şili yarı finalde Portekiz'in rakibi oldu! ile ilgili etiketler şili avustralya konfederasyon kupası maç sonucu yarı final eşleşmeleri
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.