Siber saldırıdan, salon kapatmaya... İşte Almanya'nın Türkiye düşmanlığının kodları...

Almanya Türkiye'ye hain saldırılarda bulunan teröristlerin sığınağı haline geldi.

Angela Merkel yönetimindeki Almanya, terör örgütlerinin faaliyetlerine ılımlı yaklaşımlar sergilerken PKK, FETÖ/PYD, DHKP-C gibi terör örgütlerine kucak açıyor.

PKK, FETÖ/PYD, DHKP-C başta olmak üzere 182 teröristin Almanya'dan iadesi istense de bu teröristler Alman hükümeti tarafından sahiplenilmeye devam ediyor.

Almanya meşru ve yasal haklarını talep eden Türkiye vatandaşlarına ise bir o kadar katı tutum sergiliyor.

Son olarak Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın Almanya’da katılacağı program, Alman makamları tarafından iptal edildi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, olayla ilgili, “PKK, FETÖ, DHKP-C üyeleri, Türkiye’nin aleyhine suç işleyen kim varsa Almanya bugün onların sığınağı olmuştur. Darbeyi yapanlar, Türkiye’nin aleyhine suç işleyen herkes oraya kaçıyor” açıklaması yaptı.

- ALMANYA HER ALANDA TÜRKİYE ALEYHİNE ÇALIŞIYOR

Almanya Türkiye'ye karşı düşmanca tutumunu sadece siyasi arenada sürdürmüyor.

Türkiye'yi hedef alan siber saldırılar ve sosyal medya manipülasyonlarının arkasından da hep Almanya'nın ismi çıkıyor.

Geçtiğimiz günlerde SuperHaber yazarı İzzet Çapa'ya röportaj veren sosyal medya uzmanı Tuğrul Yılmaz bu konuya dikkat çekmişti.

Bir süre önce yaşanan "dolar" krizinde Almanya'nın ön saflarda olduğunu belirten Tuğrul Yılmaz şu çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu;

"Onu bana değil, Twitter yöneticilerine soracaksın. Sadece şu bir gerçek, terör örgütlerinin lehine paylaşım yapan hesapların yüzde 80'i Almanya IP'li. Bak dikkat et, Avrupa falan demiyorum, direk Almanya. Çıkan her tantanada ülke karşıtı hashtag'lerin de hepsi Almanya'dan başlatılıyor. Olaylar manipüle ediliyor. Bu kanıtlanabilir bir şey. Tespit edildi ama nedense kimse dillendirmiyor. En son servis edilen "Dolar 3.350, ekonomi batıyor" hashtag’inin çıkış yeri de Düsseldorf’tur."

İŞTE O RÖPORTAJIN TAMAMI

Siber saldırıdan, salon kapatmaya... İşte Almanya'nın Türkiye düşmanlığının kodları... ile ilgili etiketler Almanya İzzet Çapa tuğrul yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.