Sibel'den beklenmedik hareket: Adı Efsane 9. yeni bölüm fragmanı yayında!

Kanal D'nin sevilen dizisi Adı Efsane dün akşam 8. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin hemen ardından Adı Efsane 9. yeni bölüm fragmanı da izleyciyle buluştu. Dizinin yayınlanan 9. bölüm fragmanında da heyecan sürecek. Hakan'a karşı beslediği duyguların tarifi olmadığını belirten Sibel, Adı Efsane 9. bölüm fragmanında cesur hareketi ile kanıtlıyor. Diğer taraftan Bahar ile Tarık arasındaki ilişki boyut değiştirmeye başlıyor. İşte, Tarık'ın kızlarıyla olan ilişkisinde ortaya çıkan yeni durumlar ve Adı Efsane 9. yeni bölüm fragmanından detaylar...

Adı Efsane 9. yeni bölümde de yine heyecan dorukta olacak. Dün akşam yayınlanan 8. bölümün hemen ardından Adı Efsane 9. yeni bölüm fragmanı izleyiviyle buluştu. Hakan ile Sibel arasındaki aşk oyunları kaldığı yerden devam ederken, ikili arasındaki sıcak anlar, Hakan'ın tepkisine neden olmuştur. Peki, Adı Efsane 9. yeni bölüm fragmanında neler olacak? İşte Adı Efsane yeni bölüm fragmanı ve özeti...

Adı Efsane 8. yeni bölüm ile ekrana geldi. Melis, Hakan'a artık inanmamaya başlıyor! Tarık ise kızının zor anlarında onun yanında olmak için elinden geleni yapıyor. Melis, Hakan'ın son davranışından sonra onu tamamen hayatından çıkarmaya çalışır. Kıvanç ise bu durumu lehine çevirmek için elinden gelen her türlü Oyunu yapar. Melis'in bilmediği detaylar olduğu için bu ön yargısı konusunda yanıldığını anlayacaktır. Her şeyi anladığında ise Hakan için çok geç olur. Hakan'ın babası ise cezaevinden çıkar. Bunu duyan Hakan geçmişin tekerrür etmesinden korkarak büyük bir hışımla yola koyulur. Hakan ve babası arasındaki musibet nasıl son bulacak?

Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan, başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer gibi isimlerin paylaşacağı yeni dizi Adı Efsane'nin yeni bölümü ile 25 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de

add


ADI EFSANE 8. SON BÖLÜM ÖZETİ

Adı Efsane dizisi yeni bölümünde Melis’le arasını düzelten Tarık, kızının canının, bu defa da Hakan yüzünden yandığından henüz habersizdir. Melis, Kıvanç’tan uzak durmaya çalışırken Kıvanç ise Hakan’ı oyun dışına itmek için elinden geleni yapmaktadır. Tarık’a gitme diyerek hislerini açık eden Bahar, annesi Kevser’in vetosuyla karşılaşır.

Peki Hakan’ın Kıvanç’la yaptığı anlaşmayı öğrenen Melis ne yapacak? Hakan Melis’e gerçeği anlatacak mı? Bahar sevdiği adam için mücadele edecek mi? sorusu bu akşam yanıt bulacak...

ADI EFSANE DİZİSİ OYUNCULARI KİMDİR?

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU

Erdal Beşikçioğlu, 5 Ocak 1970 yılında Ordu, Ünyeli bir memur baba ve Ankaralı Arnavut bir annenin ilk çocuğu olarak Ankara'da dünyaya geldi. Babası Vakıflar Bankası’nda müdürdü. Babasının tayinleri sebebiyle İlkokula Ankara’da başladı, sonra Kayseri ve İzmir’de devam etti. Liseyi İzmir Özel Türk Koleji'nde okudu ve İzmir Narlıdere Mehmet Seyfi Eraltay Lisesi'nde devam etti. Liseyi Ankara’da bitirdi. Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın yeğenidir.

1989 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı'na girdi. Konservatuar eğitimi sırasında “William Guskill” ile yaratıcı drama üzerine workshop çalışmalarına katıldı. 1993 yılında mezun oldu ve aynı yıl Devlet Tiyatrolarında göreve başladı. 95-96 sezonunda Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda müdür vekili olarak görev aldı. Ankara Devlet Tiyatrosu'nda görevine devam etti.

Erdal Beşikçioğlu, konservatuvardan sınıf arkadaşı oyuncu Elvin Beşikçioğlu ile 1991’den beri evlidir. “Derin” adında bir kız çocuğu ve Ömer adında bir oğlu vardır.

adf

Yazar Ayşe Kulin tarafından yazılan aynı adlı romanından uyarlanılan ve Erzincan Valiliği sırasında Vali Recep Yazıcıoğlu'nun yapılması için büyük emek harcadığı Başpınar Köprüsü'nün konu edildiği bir dizi filmde 2006 – 2008 yılları arasında Vali Recep Yazıcıoğlu'nu canlandırdı.

2014 yılında “Kod Adı Reaksiyon” adlı dizinin başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, İbrahim Çelikkol, Selen Soyder, Nehir Erdoğan, İsmail Demirci ve Yurdaer Okur oynadı.

Son olarak “46 Yok Olan” dizisi ile ekranlarda gördüğümüz Beşikçioğlu, yeni sezonda Kanal D ekranlarında başlayacak Adı Efsane dizisinde başrol olarak yer alacak.

GÖKÇE BAHADIR

Ünlü dizi ve sinema oyuncusu Gökçe Bahadır, 9 Kasım 1981 tarihinde İstanbul’da doğmuştur.

Akademi İstanbul Radyo Televizyon bölümünden mezun oldu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Akademi'de okurken bir yandan da Fenerbahçe FM'de radyo programı sundu. Okuldan mezun olduktan sonra Best TV'de VJ’lik, ardından Show TV'de Sinyal programının sunuculuğunu yaptı.

2001 yılında “Tatlı Hayat”, 2002 yılında “Beşik Kertmesi”, 2003 yılında “Mühürlü Güller” gibi dönemin başarılı dizilerinde bölüm oyunculuğu yaptı. 2003-2005 yılları arasında “Hayat Bilgisi” dizisinde “Törpü” karakterini canlandırdı ve geniş kitlelerce tanındı.

Gökçe Bahadır, daha sonra Digiturk'te yayınlanan “JoJo” adlı çocuk programını sundu. “Yaprak Dökümü” dizisinde “Leyla” karakterini canlandırmıştır. “Kayıp Şehir” dizisinde başrol oyuncusudur.

Gökçe Bahadır’ın hobileri arasında dans etmek, şarkı söylemek, kitap okumak, film seyretmek, müzik dinlemek var. 2010 yılında bir çorap markasının reklam filminde oynadı.

Gökçe Bahadır, oyuncu Kemal Sunal’ın oğlu oyuncu Ali Sunal ile 22 Temmuz 2011 tarihinde evlendi. 23 Şubat 2012 tarihinde boşandı.

2015 yılının Ekim ayında yayınlanmaya başlayan "Hatırla Gönül" adlı dizide Gökçe Bahadır, Engin Öztürk, Onur Saylak ve Selen Öztürk birlikte rol aldı.

adgg

ROJDA DEMİRER

12 Ağustos 1980 doğumlu Rojda Demirer, 1988 yılında TRT Ankara Radyosu Çocuk Saati sınavlarına girip kazanarak o yıllarda radyo tiyatrosu yapmaya başladı. Radyodaki başarısını takiben yine TRT ekranlarında çocuk dizileri, dizi ve çizgi film dublajları ve program sunuculuğu yaparak devam etti.

Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümüne 1997 yılında giriş yaptı ve 2001 yılında mezun oldu. 2003 ve 2008 yılları arasında Trabzon Devlet Tiyatrosunda kadrolu olarak çalıştı. İlk olarak Gönderilmiş Mektuplar adlı filmde oynayarak, oyunculuk kariyerine başladı. Sonrasında birkaç projede daha yer alsa da, asıl çıkışını 2009 yılında reyting rekorları kıran ”Melekler Korusun” dizisinde yaptı. Dizide canlandırdığı Esin karakteriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ünlü oyuncu 2012 yılında Alev Alev isimli dizide rol almış, 2014 yılında Yedikule, 2015 yılında Acil Aşk Aranıyor, 2016 yılında Kördüğüm dizilerinde rol paylaşmıştır. Rojda Demirer, son olarak Kanal D ekranlarında başlayacak olan Adı Efsane dizisinde başrollerden birisi olarak yer alacak.

ADI EFSANE’NİN KONUSU

Spor hayatının zirvesindeyken geçirdiği trafik kazası nedeniyle tutkunu olduğu basketbola ara vermek zorunda kalan ustanın hikâyesinin işlendiği dizide ana karakteri Tarık olacak. Kazanın ardından sahip olduğu her şeyi kaybetme riski ile karşı karşıya kalan Tarık birer birer elinden gidenleri geri almak için hayatının sınavını verecek.
Kendisini hayata bağlayan tek şey olan çocukları da elinden alındığında yaşamından ümidini kesmeye başlayacak.

Onu umutlandıran son şansı ise tutkunu olduğu spor kızlarını geri kazanabilmek için kendisine bir yol sunacak.

Sibel'den beklenmedik hareket: Adı Efsane 9. yeni bölüm fragmanı yayında! ile ilgili etiketler adı efsane adı efsane 9. yeni bölüm fragmanı adı efsane 9. bölüm fragmanı adı efsane yeni bölüm fragmanı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.