Sezen Aksu, Mehmet Tuna'yı ziyaret etti! Sezen Aksu'yu görenler tanıyamadı...

Sezen Aksu kalp rahatsızlığı nedeniyle hastanede yatan arkadaşı Mehmet Tuna'yı ziyaret etti. Mehmet Tuna'yı ziyareti sırasında Aksu'yu görenler tanıyamadı. Sezen Aksu'nun makyajsız hali görenleri şoke etti.

Sezen Aksu kalp rahatsızlığı nedeniyle hastanede yatan arkadaşı Mehmet Tuna'yı ziyaret etti. Mehmet Tuna'yı ziyareti sırasında Aksu'yu görenler tanıyamadı. Sezen Aksu'nun makyajsız hali görenleri şoke etti.

Ünlü işletmeci Mehmet Tuna rahatsızlanınca ünlüler hastaneye akın etti. Etiler Şamdan'ın işletmecisi Mehmet Tuna'yı tedavi gördüğü hastanede pek çok ünlü isim ziyaret etti. Mehmet Tuna'yı ziyaret eden Sezen Aksu'nun makyaksız halini görenler tanımakta zorlandı.

Ünlü sanatçı Sezen Aksu uzun zamandır görülmüyordu. Sezen Aksu, kira ödemediği gerekçesiyle tahliye edilen Etiler Şamdan'ın işletmecisi Mehmet Tuna'yı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Makyajsız hali dikkat çeken Aksu'yu görenler tanımakta zorlandı. Kalp rahatsızlığı nedeniyle bir süredir Amerikan Hastanesi'nde tedavi gören Mehmet Tuna'yı önceki gün yakın dostları ziyaret etti. Ziyaretçiler arasında Kelebek yazarı Gökhan Kimsesizcan ile sanatçı Sezen Aksu da vardı.

Mehmet Tuna kimdir?

Ünlü işadamı Mehmet Tuna uzun süre Şamdan'da DJ olarak çalıştı. Mehmet Tuna Şamdan işletmeciliğine kadar yükselmiş ve bu görevini başarı ile yapmıştır.

Mehmet_Tuna_Kimdir

Seda Sayan Şamdan'ı satın aldı

Galatasaray’ın eski başkanlarından Faruk Süren’in eşi Hatice Süren’e ait olan mülk, 2010'da 8 milyon euro (16 milyon TL) bedelle satışa çıkartılmıştı.

Bu değerli mülke, ünlü şarkıcı Seda Sayan’ın Umre ziyaretine gitmeden önce talip oldu. Sayan ile Süren Ailesi arasındaki sıkı pazarlık Umre dönüşü de sürdü.

35 yıldan beri Süren Ailesi’ne ait olan Şamdan 1975 yılında ilk müşterilerini ağırladı. Yıllardır ünlü işadamı Mehmet Tuna’nın işlettiği gece kulübünün aylık kirası 20 bin dolar.. Mülk Sayan’a geçtikten sonra kira sözleşmesinin 25 bin dolara çıkacağı öğrenildi. Etiler Şamdan, İstanbul’un en seçkin simalarının buluştuğu bir eğlence mekanı.

Ercüment Karacan, Erol Simavi, Abdi İpekçi, Çetin Emeç, Güneri Civaoğlu, Ömer Çavuşoğlu gibi o yıllarda basın patronları ve üst düzey yöneticileri ile Ahmet Kozanoğlu, Şarık Tara, Faruk Süren, Kahraman Sadıkoğlu, Mustafa Taviloğlu gibi genç işadamları mekanın müdavimleri oluyor.

Bu arada sanat dünyasının ünlüleri de Etiler Şamdan’ın müdavimi oluyor. İşadamı- sanatçı aşkları doğuyor, hatta evlilikler oluyor. Örneğin Ajda Pekkan ile Ali Bars, Etiler Şamdan’da evleniyorlar. Şamdan’ın şimdiki sahibi Mehmet Tuna ise o dönemde kulüpte DJ’lik yapmıştı. Tuna, Şamdan’ı şöyle anlatıyor: “Burada ev havası yaratmak için yola çıkılmıştı ve bu da başarıldı. Hakikaten insanlar burayı evi gibi görüyor. Yemek, müzik, dekorasyon konusunda onların önerilerine her zaman kulak verdik. Çiğdem Simavi, Raika Akar gibi misafirlerimizden yemek tarifleri alıp mönümüze koyduk.” Seda Sayan, Şamdan’ı alırken banka kredisi kullandı.

Sezen Aksu, Mehmet Tuna'yı ziyaret etti! Sezen Aksu'yu görenler tanıyamadı... ile ilgili etiketler Sezen Aksu Seda Sayan mehmet tuna ziyaret makyajsız hali şamdan mehmet tuna kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.