Seyirci tepkisi Çukur'a özür diletti! /VİDEO

Çukur'un bu haftaki bölümüne Emrah Amir'in trafik polisini azarladığı ve haritadan yer gösterdiği sahneler damga vurmuş, sosyal medya üzerinden seyirci tepkisine maruz kalmıştı. Diziden o sahneler için daha bölüm yayınlanmadan bir özür geldi.

Çukur'da büyük tepki çeken Alperen Duymaz'ın canlandırdığı Emrah Amir karakteri, kendisini durdurduğu için bağırdığı ve 'Haritadan kendine yer beğen' dediği trafik polisinin yanına tekrar giderek özür diledi. 'Ben eşeklik yaptım affet. Digor dünyanın en güzel yeri' diyen Komiser Emrah, trafik polisinin gönlünü almaya çalıştı.

BÖLÜM YAYINLANMADAN ÖZÜR GELDİ

Çukur'un yapımcısı Ay Yapım adeta özür niteliğinde 18. bölümden 2. sneak peek yayınladı. Çukur'un 26 Şubat Pazartesi yayınlanacak olan 18. bölümden sürpriz bir sahne yayınlandı. Ay Yapım tepkiler sonrasında, Çukur'un anti kahramanı Emrah'a azarladığı trafik polisinden özür dileme sahnesi yayınladı.

'HARİTADAN YER BEĞEN' DEMİŞTİ

Çukur'un 18. bölümünde Emrah Amir'den azarladığı trafik polisine özür sahnesi geldi. Çukur dizisinin son bölümünde, diziye yeni katılan Alperen Duymaz'ın canlandırdığı Emrah Amir'in trafik polisini azarlaması ve 'Haritadan yer beğen' demesi sahnesi sosyal medyada büyük tepki çekmişti. O sahnelerin yayınlanmasının bir gün ardından, Çukur'un 18. bölümden yeni sahne yayınlandı. Emrah Amir karakteri, azarladığı trafik polisinin yanına tekrar gitti ve özür diledi.

1990021-728xauto

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çukur 18. bölüm yeni ilk sahnesinde, Emrah Amir aracıyla kendisini durduran trafik polisinin yanına gitti ve özür diledi. Kendisinin de 3 yıl Digor'da görev yaptığını söyleyen Emrah Amir, 'Senden özür dilerim. Eşeklik ettim. Beni affet, Digor dünyanın en güzel yeridir. Koysalar seni oraya bir daha gelmek istemezsin' dedi.

Çukur dizisinin 17. bölümüne yeni katılan Alperen Duymaz'ın canlandırdığı Emrah Amir karakteri sosyal medyada tepki topladı. Çukur'un son bölümünde, Emrah Amir'in kendisini makas attığı için durduran trafik polisine sergilediği tavırlar dizinin hayranlarını kızdırdı. Çukur seyircisi sosyal medyada, dizinin yeni anti kahramanı Emrah'a tepki gösterirken, son bölümde görünmeyen Vartolu nerede sorusu çok konuşuldu. Çukur seyircisi Vartolu yokken Emrah karakterinin ön plana çıkartılmasını eleştirdi.

Diziye hızlı bir giriş yapan Emrah, Vartolu'nun uyuşturucu ürettiği çiftliği tek başına basarak havaya uçurdu. Son sahnelerde ise Çukur'a baskın düzenleyen Emrah, İdris Koçovalı da dahil onlarca kişiyi gözaltına aldı. Çukur'un yeni anti kahramanı Emrah Amir'in tepki çeken sahnesi ise trafik polisini azarladığı anlar oldu. Kullandığı araçla tehlikeli hareketler yapan ve makas atan Komiser Emrah'ı trafik polisi ceza yazmak için durdurdu. Ancak buna çok sinirlenen Emrah, harita açarak kendisini Kars Digor'a göndereceğini söyleyerek azarladı. Bu sahneler sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Twitter'da Emrah Amir hashtag'i TT listesine girdi.

Seyirci tepkisi Çukur'a özür diletti! /VİDEO ile ilgili etiketler Çukur polis Trafik Polisi emrah amir özür sahne harita
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.