Şevkat Yerimdar 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? / VİDEO

Fox TV ekranında yayınlanan Şevkat Yerimdar 17. son bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Büyük bir ilgi ile takip edilen dizi Şevkat Yerimdar 17. son bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitledi. Sevilen romantik komedi dizisi Şevkat Yerimdar son bölümde Şevkat'in zenginlik ile olan imtihanı izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.Her türlü ortama ayak uydurabileceğini ifade ederek Esin’den kendisini kısa bir süreliğine şirketin başına geçirmesini isteyen Şevkat’in başına gelen maceralar dizinin takipçilerini ekran başına kilitledi. Peki Şevkat Yerimdar ekrana gelen son bölüm ardından 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

FOX'un eğlenceli dizisi Şevkat Yerimdar 17. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Şevkat Yerimdar 17. bölümde amcasının teklifini kabul eden Şevkat sonunda holdingin başına geçiyor ve patron oluyor. Şevkat Yerimdar yumurtacı olarak Esin'in yanına yakışmayacağını düşündüğü için bu girişimlerde bulunan Şevkat'i holdingde neler bekliyor kimbilir. Peki Şevkat Yerimdar ekrana gelen son bölüm ardından 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

17. BÖLÜM ÖZETİ

Sevilen dizide bu hafta Esin’den gelen uyarılar karşısında zengin yaşamına alışmaya çalışan Şevkat, bunun için hayatındaki şeyleri birer birer değiştirmeye başlayacak. Eski kız arkadaşının “Sen ona uyum sağlayamazsın” yorumuna rağmen şirketin başına geçen Şevkat’i ilk günden itibaren zorlu dakikalar bekleyecek.

17 BÖLÜM İZLE

Öte yandan kendisine gelen bildirilere ayak uydurmaya çalışan Şevkat’in şirket içerisindeki maceraları dizinin takipçilerini yine güldürecek. Yayıncı kuruluşun dizinin gelecek bölümüyle ilgili yaptığı açıklama ise şöyle; Esin ve Şevkat'in, kaçırılan bir çocuğun ailesine yardım etmesi, onları hiç ummadıkları bir maceranın içine sürükler. Şevkat kendini bir holdingin başında bulur. Gurmelere özenerek kendisine bir sosyal medya hesabı açan Cuma, artık bir fenomendir. Ama işler çığırından çıkar. İsmail ve Erkan arasındaki çekişme devam etmektedir. İsmail'in kolunun kırılması ile birlikte her şey birbirine girer. İkinci kimliğinin ortaya çıkmasını engellemek isteyen İsmail ve Bozkır arasında eğlenceli olaylara sebep olacak bir köşe kapmaca başlar.

GEÇTİĞİMİZ HAFTA HANGİ OLAYLAR YAŞANMIŞTI?

Esin ve Şevkat’in birbirlerine olan aşklarını itiraf etmelerinin ardından Şevkat kız arkadaşına yönelik sürprizler yapmaya başlayacak. Flört etmek istediğini söyleyen Esin’i akşam saatlerinde arayan Şevkat telefonu kapatması için kız arkadaşına uyarılarda bulunacak. “Önce sen kapat” söylemlerinden oldukça sıkılan Şevkat’in Esin’e vereceği cevap dizinin takipçilerini yine güldürecek

18. BÖLÜM FRAGMANI

İlk çıkan filmiyle akıllarda yer edinen Şevkat Yerimdar geçtiğimiz kış aylarında 2. filmiyle vizyona girmişti. Yapım şirketi Limon Film Şevkat Yerimdar filmini diziye uyarlamayı planlıyor. Çalışmaları ara vermeden devam eden dizinin oyuncu kadrosunda Özgürcan Çevik, Başak Parlak, Tarık Papuççuoğlu, Cezmi Baskın ve Serkan Kuru gibi isimler bulunuyor.

Bülent İşbilen'in yönetmenliğini yaptığı Erol Hizarcı'nın senaryosunu yazdığı Şevkat Yerimdar dizisinin çekimleri yapıldı. Dizi ilk bölümüyle 26 mayıs cuma akşamı saat 20:00'da fox tv ekranlarında yayın hayatına başladı. Şevkat Yerimdar yeni bölümleriyle her hafta cuma akşamları saat 20:00'da izleyicileriyle buluşuyor.

ŞEVKAT YERİMDAR DİZİSİ KONUSU

Mahallenin asi ruhlu delikanlısı Şevkat'in adaletsizliğe ayrımcılığa zerre tahammülü yoktur. Daha da kötüsü Şevkat öfkesini kontrol edemez. Şevkat herkese yardım etme isteği duyar. Cevdet Bey Paris'ten dönen zengin aile kızı Esin'i adam etmesi için Şevkat'e emanet eder ve hikaye bu şekilde başlar.


Emanete sahip çıkmak ve Esin'in aklını başına getirmek isteyen Şevkat akla karayı seçer. Ne var ki Esin Şevkat'e kök söktürür. Esin ne yapıp edip iki yakası bir araya gelmeyen Şevkati hizaya sokmayı başarır. İki arızalı karakterin akla zarar ilişkileri mahallenin altını üstüne getirir.

ŞEVKAT YERİMDAR DİZİSİ OYUNCULARI

AZGARCAN

ÖZGÜRCAN ÇEVİK (ŞEVKAT YERİMDAR)

24 Ekim 1983 Ankara doğumlu yetenekli oyuncu Şevkat Yerimdar karakteri ile tanınmaktadır. Hacettepe Üniversitesi Turizm Otel işletmeciliğinen mezun olmuştur. Bizim Evin Halleri, Türkan, Fatih Harbiye ve Ruhumun Aynası gibi dizilerde rol almıştır. Şevkat Yerimdar ve Şevkat Yerimdar 2 filminde başrol oynamıştır.

BAAAK

BAŞAK PARLAK (ESİN UÇAR)

3 Kasım 1988 doğumlu güzel oyuncu Maltepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamlamıştır. Paral 1.70 boyunda ve 56 kilodadır. Gözleri mavi renk tonundadır. Sır Kapısı, Doktorlar, Fikrimin İnce Gülü, Bugünün Saraylısı, Sevdam Alabora ve Bir Deniz Hikayesi dizilerinde rol almıştır.

Şevkat Yerimdar 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? / VİDEO ile ilgili etiketler şevkat yerimdar şevkat yerimdar 17. son bölüm şevkat yerimdar 17. bölüm şevkat son bölüm 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.