Serhat Akın isyan etti: Yoruldum artık!

Ödül oyunu sırasında Sabriye Şengül'ün parkurda başarısız olmasına sinirlenen Serhat Akın, takım arkadaşına sert tepki gösterdi.

'Survivor 2017'de dün akşam iki takım lüks yaşam ödülü için mücadele etti. Jakuzi, masaj, yatak ve kuaför olanaklarının sağlandığı oyundan galip ayrılan taraf gönüllüler oldu. Ünlüler takımında ise gerilim tavan yaptı.

Ödül oyununda başarısız bir görüntü çizen Sabriye Şengül'ün, bitiş noktasına rakiplerinden gerisinde gelmesi dikakti çekti. Bu durum, hırsı nedeniyle zaman zaman gerilime neden olan Serhat Akın'ı bir hayli kızdırdı.

"BEN KAZANMAYAYIM"

İlhan Mansız ve Sema Apak ile dertleşen eski milli futbolcu, "80 metre parkur, sonradan geliyorsun. Yoruldum artık. Böyle bitecekse Survivor bitsin yani. Ben istemiyorum o zaman, ben kazanmayayım. Gitmeyelim Kuzey Kıbrıs’a (büyük final) yani" diyerek tepkisini gösterdi.

Serhat Akın isyan etti: Yoruldum artık! ile ilgili etiketler Survivor serhat akın tepki
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.