Seren Serengil eski sevgilisini unutamayınca terk edildi!

Seren Serengil, eski sevgilisi Özay Bakır'ın profiline . gizlice bakarken yakalanınca büyük aşkım dediği Yaşar İpek tarafından terk edildi.

Seren Serengil, Mart 2017'de flört etmeye başladığı Özay Bakır'dan Aralık'ta ayrılmıştı. 1 ay önce de şarkıcı Yaşar İpek ile yeni bir maceraya yelken açan Serengil'in bu yaz nikah masasına oturacağı söyleniyordu.

ESKİ SEVGİLİSİNE BAKARKEN YAKALANDI!

Ama önceki gece bomba patladı, yollar ayrıldı. İddiaya göre; Seren Serengil eski sevgilisi Özay Bakır'ın Instagram hesabına bakarken yanlışlıkla beğeni butonuna bastı. Hemen silse de durumu fark eden bir takipçisi ekran görüntüsü alıp Yaşar İpek'e gönderdi.

HER ŞEYİ SİLDİ!

Yaşar İpek de kıyameti kopardı. Seren Serengil ile tüm fotoğraflarını temizledi, takibi bıraktı. Serengil, Yaşar İpek için şunları söylemişti:

''Adam gibi adama rastlamayalı çok uzun zaman geçmişti. Kaç yıldır unutmuştum böyle sahiplenilmeyi. Bana kadın olduğumu hatırlattı. İçeri girmemem için verdiği çabayı gördüm. Öyle bir zamanda karşıma çıktı ki, kayıtsız kalmam mümkün değildi. Bugünkü mutluluğumu Yaşar'a borçluyum.''

Seren Serengil eski sevgilisini unutamayınca terk edildi! ile ilgili etiketler Seren Serengil Yaşar İpek özay bakır ayrıldı neden ayrıldı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.