Seren Serengil'den Ebru Şallı'nın çıplak fotoğrafı ile ilgili son dakika açıklaması!

Ebru Şallı'nın sosyal medya hesabından paylaşıldığı iddia edilen çıplak fotoğraf hakkında yakın arkadaşı Seren Serengil'den açıklama geldi.

Eski manken Ebru Şallı’ya ait olduğu iddia edilen çıplak fotoğraf, star TV'de yayınlanan 'Duymayan Kalmasın' programında masaya aytırıldı.

Söz konusu karenin kendisine hafta sonu bir başkası tarafından gönderildiğini belirten Seren Serengil, fotoğraftaki kişinin Ebru Şallı olmadığını söyledi.

"GÖĞÜSLERİN ARASI AÇIK, SARKIK DEĞİL"

Ünlü sunucu, "Ebru Şallı’nın göğüslerinin arası çok açık ve göğüsleri paylaşılan fotoğraftaki gibi sarkık değil, o benim yanımda da soyunup giyindiği için net bir şekilde biliyorum. Aynı zamanda fotoğraftaki kişi daha yaşlı ve kilolu bir kadın. Ebru Şallı benim yanımda giyiniyor o fotoğraftaki kişi kesinlikle Ebru değil” ifadelerini kullandı.

Seren Serengil'den Ebru Şallı'nın çıplak fotoğrafı ile ilgili son dakika açıklaması! ile ilgili etiketler Seren Serengil Ebru Şallı ebru şallı çıplak çıplak fotoğraf hakkında ne dedi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.