Şenol Güneş'ten şampiyonluk sonrasında ortalığı karıştıran dizeler: "Gülü gülene ver..."

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in şampiyonluk sonrasında sahada yaptığı açıklamada Mevlana'ya atfedilen, "Gülü gülene ver, sevgiyi bilene ver" şiirini okuması ortalığı karıştırdı...

Beşiktaş, dün oynadığı Gaziantepspor maçı sonrası şampiyonluğunu ilan etti. Maçın bitmesinin ardından sahaya koşan Beşiktaşlı oyuncular ve teknik heyet şampiyonluk kutlamalarına başladı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ise sahada yaptığı açıklamada Mevlana'ya atfedilen, "Gülü gülene ver, sevgiyi bilene ver" şiirini okudu.

Güneş'in bu görüntülerini televizyon yorumcusu Fatih Tezcan sosyal medya hesabından paylaştı. Tezcan videoya "Güneydoğu'dan bir takım şampiyon olsa ve teknik direktörü şampiyonluğu kutlarken durduk yere içinde "Öcalan" geçen şiir okusa ne derdiniz?" notunu düştü.

Sosyal medyada gündem olan konu hakkında çok sayıda kişi yorumda bulundu. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise Beşiktaş'ın 2016'da şampiyon olmasının ardından, FETÖ lideri Fethullah Gülen'in manevi oğlu olan basketçi Enes Kanter'e forma hediye edilmesini hatırlattı.

İşte o tepkiler:

sg1_1

sg2

sg3

sg4

sg5

sg6

Şenol Güneş'ten şampiyonluk sonrasında ortalığı karıştıran dizeler: "Gülü gülene ver..." ile ilgili etiketler Beşiktaş Şenol Güneş şiir FETÖ şampiyonluk kutlama
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.