Selçuk İnan yuvaya mı dönüyor? Trabzonspor'dan operasyon!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, eski oyuncusu Selçuk İnan'ın transferi için düğmeye bastı.

Yeni sezona yönelik transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Burak Yılmaz'ın ardından bir başka eski oyuncusu Selçuk İnan'ı da gündemine aldı. Teknik direktör Ersun Yanal'ın Galatasaray'da son dönemde gözden düşen ve sezon sonunda takımdan gönderileceği konuşulan eski öğrencisinin geri alınmasını istediği belirtildi. Yanal'ın yöneticilere de bu talebini ilettiği ifade edildi.

ERSUN YANAL'LA ÇALIŞMAK İSTİYOR

Fotomaç'ın haberine göre; Başkan Muharrem Usta'nın Selçuk İnan'ın da menajerliğini yapan Batur Altıparmak ile Okay Yokuşlu için yaptığı görüşmede konunun açıldığı öğrenilirken, Selçuk'un Galatasaray'dan ayrılması halinde Ersun Yanal ile tekrar çalışma fikrine sıcak baktığı bildirildi. Selçuk İnan ile Manisaspor'da beraber çalışan Ersun Yanal, tecrübeli futbolcuyu daha sonra Trabzonspor'a aldırmış ve milli takıma kadar yükselme sürecinde pay sahibi olmuştu. 32 yaşındaki Selçuk'un Galatasaray ile 2019'a kadar sözleşmesi bulunuyor.

Selçuk İnan yuvaya mı dönüyor? Trabzonspor'dan operasyon! ile ilgili etiketler Trabzonspor Galatasaray Selçuk İnan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.