Şehit Aybüke öğretmenin yerine o atandı!

Şehit edilen Aybüke öğretmenin yerine atanan Merve Sırlan “Aybüke öğretmenin yerine atandığım için gururluyum. Onun yapmak istediği şeyleri devam ettireceğim” dedi...

Batman’ın Kozluk ilçesinde teröristlerce şehit edilen Müzik Öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın yerine atanan Merve Sırlan, Aybüke öğretmenin yapmak istediği şeyleri devam ettireceği için heyecanlı ve gururlu olduğunu belirtti.

AYBÜKE ÖĞRETMENİN YERİNE MERVE ÖĞRETMEN

Kozluk’ta geçtiğimiz eğitim ve öğretim sezonun sona erdiği gün teröristlerce şehit edilen Müzik Öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın yerine atanan Müzik Öğretmeni Merve Sırlan, Şenay Aybüke Yalçın Çok Programlı Anadolu Lisesinde göreve başladı.

merve_sArlan

İlçeye Bursa’dan geldiğini ve bu okulu kendisinin tercih ettiğini belirten Sırlan, “Burada olmaktan çok mutluyum. Aybüke hocamın yapmak istediği şeyleri devam ettireceğim için çok heyecanlı ve gururluyum. Burası benim ilk görev yerim. Buraya gelmekle hiç olumsuz tepki almadım, herkes benimle gururlandı. Türkiye sınırları içerisindeki her yer bizim memleketimiz ve tüm çocuklar bizim çocuklarımız. Onlarla birlikte olmak beni çok mutlu edecek” dedi.

“ÖĞRETMENLİK ENDİŞEYLE YAPILMAZ”

Öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu anlatan Sırlan, “Öğretmenlik korkuyla ya da endişeyle yapılacak bir meslek değildir. Bence kimse bundan korkmamalıdır. Bu zorunlu bir görev değil gönüllü bir meslektir. Kesinlikle saf duygularla yapılması gereken bir meslek olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

Şehit Aybüke öğretmenin yerine o atandı! ile ilgili etiketler Batman Kozluk aybüke yalçın şehit aybüke öğretmen merve sırlan pkk saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.