Sedef ile Kıvanç çifti Turmp'ta yakalandı

Sedef ile Kıvanç çifti geçtiğimiz gece tiyatro keyfi yaparken yakalandı. Sanat dünyasının örnek davranışları ile konuşulan çifti Sedef Avcı ile Kıvanç Kasabalı, geçtiğimiz akşam Trump Alışveriş Merkezin’de tiyatro keyfi sonrası kameralara yakalandı.

Sedef ile Kıvanç çifti geçtiğimiz gece tiyatro keyfi yaparken yakalandı. Sanat dünyasının en örnek alınacak çifti olarak ön plana çıkan Sedef Avcı ile Kıvanç Kasabalı, geçtiğimiz akşam Trump Alışveriş Merkezin’de kameralara yakalandı.
Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde sahnelenen ‘Bütün Kadınların Kafası Karışıktır’ isimli Oyunu izlemeye gelen Sedef Avcı-Kıvanç Kasabalı çifti, öncesinde oyunun yönetmeni Selen Uçer ile buluştu.
”Sabırsızlanıyoruz”
Selen Uçer ile yakın dost olduklarını dile getiren Sedef Avcı, “Uzun süredir merak ettiğimiz bir oyun, izlemek için sabırsızlanıyoruz” dedi. Çift bir hayli mutluydu.

Sedef ile Kıvanç çifti Turmp'ta yakalandı ile ilgili etiketler Trump sedef avcı kıvanç kasabalı kıvanç sedef
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.