Savaşçı'da ölüm tuzağı... 3. bölüm fragmanı merakla bekleniyor!

Fox dizisi Savaşçı dün akşam 2. bölümüyle ekrana geldi. 2. bölümün ardından Savaşçı'nın 3. bölüm fragmanı merak konusu oldu.

Savaşçı dizisinin bu akşam ekranlara gelen son bölümünde nefes kesen dakikalar izleyicileri ekran başına kilitledi. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyenlere aksiyon dolu dakikalar yaşatan Savaşçı dizisinde heyecan doruktaydı. Konusu ve oyuncu kadrosuyla oldukça dikkat çeken Savaşçı dizisinde bu akşam zaten bir arkadaşlarını şehit vermiş bulunan Kılıç Timi, Üsteğmen Serdar’ın hayatta olduğu bilgisini alınca, Yüzbaşı Kağan’ın komutasında derhal harekete geçti. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Ancak Savaşçı dizisinin 3. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Savaşçı dizisinin dün akşam yayınlanan 2. bölümünde zaten bir arkadaşlarını şehit vermiş bulunan Kılıç Timi, Üsteğmen Serdar’ın hayatta olduğu bilgisini alınca, Yüzbaşı Kağan’ın komutasında derhal harekete geçer. Kağan için bu, hem Serdar’a ulaşmak için bir şans, hem de Tepegöz’le yarım kalan hesabını kapatmak için bir fırsattır. Ama durum hiç de göründüğü gibi değildir: Kılıç Timi’nin koşar adım gittiği nokta, tam anlamıyla bir ölüm tuzağıdır.

Daha ilk anda bu ölümcül tuzağın farkına varan Kopuz Albay’ın ise, adamlarını ölümün elinden almak için son bir hamlesi daha vardır.

Savaşçı'da ölüm tuzağı... 3. bölüm fragmanı merakla bekleniyor! ile ilgili etiketler Savaşçı yeni bolüm savaşçı yeni bölüm ne olacak
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.