Şarkıcının kuryelik yaptığı silah çetesi çökertildi!

İstanbul’da silah kaçakçılığından tutuklanan şarkıcı Günter Bayraktar’la bağlantılı silah kaçakçılığı çetesi üyesi 22 kişi düzenlenen operasyonla yakalandı. Şarkıcının evinde yapılan aramada ise çok sayıda tüfek ve tabanca ele geçirildi.

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 10 ay önce silah kaçakçılığı yapan bir çeteyle ilgili bilgi aldı. Araştırmalarda, şarkıcı Günter Bayraktar’ın çeteye kuryelik yaptığı anlaşıldı. Bayraktar geçen nisanda silah transferi sırasında Silivri’de gözaltına alındı. Şarkıcının evindeki aramada cephanelik ele geçirildi.

sIarkAcA

22 ŞÜPHELİ BELİRLENDİ

Günter Bayraktar Emniyet’teki işlemlerin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanırken, Organize Polisi’nin çalışmaları devam etti. Ara operasyon sonrası 6 aydır sürdürülen sıkı takipte 22 kişi belirlendi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından operasyon kararı alındı.

Organize Şube ekipleri ve Özel Hareket Timleri 5 gün önce İstanbul, Tekirdağ, Edirne, Gaziantep, Çorum, Ankara, Trabzon, Bursa, Mersin, Konya ve Giresun’da eş zamanlı baskın düzenledi. 22 kişi gözaltına alındı.

sIarkAcA_silah2

ORDU DONATACAK SİLAH BULUNDU

Aramalarda ise 80 tabanca, 22 tüfek, parça halinde 5 tabanca, 5 susturucu, 84 namlu, 193 silah parçası, 2 pointer (işaretleyici) ele geçirildi. Yakalanan şüpheliler Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Şüpheliler işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

sIarkAcA_silah

Şarkıcının kuryelik yaptığı silah çetesi çökertildi! ile ilgili etiketler Şarkıcı silah çetesi günter bayraktar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.