Şarkıcı Nez dava açtı, üniversiteli genç beş parasız kaldı!

Nez, sahneye çıkarak şöhrete ulaştığı mekanın şu an hayatta olmayan sahipleri Mehmet Ali Açılmış ile Esen Açılmış’a 6 yıl önce alacak davası açmıştı.

HT Magazin’den Tarkan Abdullahoğlu’nun haberine göre, dava sonuçlanmış, çiftin oğulları Ali Açılmış’a anne ve babasından kalan emekli maaşa tedbir konulmuştu.

“Cebimde param yok” diyen üniversite öğrencisi Ali isyan etti: “Nez davayı geri çektiğini söylüyor ama çekmedi. Avukatı ‘518 bin TL borcu ödeyeceksiniz’ diyor. 19 yaşındaki çocuğa bunu düşman yapmaz. Rica ediyorum Nez Abla, maaşlar üzerindeki blokeyi kaldır.”

1733622_dd733a7da3dd13d227cce94ef520fe86

KATAR BURSU

Açılmış, “Babamın Katarlı bir arkadaşının verdiği burs sayesinde okuyorum. Reddi miras yaptığım için bana bir şey kalmadı. Şu an eniştem ve halamla yaşıyorum” diye konuştu.

Şarkıcı Nez dava açtı, üniversiteli genç beş parasız kaldı! ile ilgili etiketler dava Öğrenci üniversite emekli ali açılmış nez
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.