Şarkıcı Gülşen anne oldu! Azur ne demek? Benan ne demek?

Şarkıcı Gülşen ve Ozan Çolakoğlu'nun ‘Azur Benan’ adını verdiği oğulları Fulya Acıbadem Hastanesi’nde dünyaya geldi. Çiftin bebeklerinin adı Azur ne anlama geliyor? Bebeğin diğer adı Benan ne anlama geliyor? Biri Arapça diğeri İbranice olan bebeğin adı tartışma konusu oldu. İşte Azur Benan'ın anlamı...

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu çiftinimn ‘Azur Benan’ adını verdiği oğulları dün sabah normal doğumla dünyaya geldi. Uzun süre bebeğe ne isim vereceklerini belirleyemeyen çift bebeklerine Azur Benan ismini verdi. Azur ne anlama geliyor? Benan ne anlama geliyor?

Şarkıcı Gülşen ile Aranjör Ozan Çolakoğlu Haziran ayında nikah masasına oturmuştu. Gülşen, dün sabah anne oldu. Erkek bebek dünyaya getiren popçu, oğluna ‘Azur Benan’ ismini verdi.

Gülşen’in ve bebeğin sağlığının iyi olduğu öğrenilirken isim konusunda uzun süredir kararsız kalan çift sonunda bebeklerinin ismine karar verdiler. Doğum sonrası basın mensuplarının karşısına geçen Çolakoğlu “Gülşen de oğlum da çok sağlıklı. Aslan gibi bir erkek dünyaya geldi. Tosun gibi maşallah. Umarım vatana millete hayırlı bir evlat olur” dedi. Çocuğun ismini kimin koyduğuna da açıklık getiren Çolakoğlu, “Azur’un anlamı Mavi, Benan ise Arapça’da parmakla gösterilen örnek kişi anlamına geliyor. Benan’ı anne Azur’u ben arzu ettim” diye konuştu.

120120171119470666514_3.jpg

Azur ne demek?

Anlamı: Yardım eden ve gök mavisi
Cinsiyet: Erkek
Köken: İbranice

Benan ne demek?

Anlamı: Hayal gücü yüksek, Zihin gücü ve kültür zenginliği olan, Çok fazla düşünen,irdeleyen, Erdemli bir yapıdadırlar.
Kökeni: Arapça
Cinsiyeti: Üniseks (Kız/ Erkek)

Ozan Çolakoğlu Renkli Sayfalar’a telefonla bağlanarak doğuma girdiğini ve oğlu doğduğu anda kendini tutamayıp ağladığını söyledi. Garip bir duygu olduğuna değinen Ozan Çolakoğlu, Gülşen’in normal doğuma girdiğini boylu poslu tosun gibi bir evlatları olduğunu açıkladı. Ozan Çollakoğlu bebeklerine verdikleri ismin anlamını da paylaştı. Azur gök mavisi anlamına gelirken, Benan parmakla gösterilen kişi manasına gelmekte.

Gülşen’in duygularına dikkat edemediğini doğum sırasında kendini kaybettiğini ve çok heyecanlandığını ifade eden Ozan Çolakoğlu, oğlunu bırakıp stüdyoya gidebilirse onun için bir şarkı yapacağını da duyurdu.

Şarkıcı Gülşen anne oldu! Azur ne demek? Benan ne demek? ile ilgili etiketler Gülşen Anne Ozan Çolakoğlu azur benan azur benan benan ne anlama geliyor azur ne anlama geliyor
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.