Sanatçılar sınır bölgesinde!

TSK'nın Afrin'deki teröristlere yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı'na destek için sınıra giden sanatçılar burada askerlerle vakit geçirdi.

Hülya Koçyiğit, Yavuz Bingöl, Tamer Karadağlı, Erhan Yazıcıoğlu, Erhan Güleryüz, Mustafa Ceceli ve Zuhal Yalçın'ın da bulunduğu bir grup sanatçı Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek ve askerlerle buluşmak için Hatay'a geldi. Ünlü isimlerin sınırda çekilen kareleri herkesin içini ısıttı.

GİTMEK İSTEYEN SANATÇILARLA TEKRAR GİDİLECEK

Sanatçı ve Mehmetçik El Ele, sloganıyla gerçekleşen programa katılan sanatçılar beraberlerindeki AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan ile Antakya'da bir otelde basın toplantısı düzenledi. Karacan, "Ben de gelmek istiyorum diyen" onlarca sanatçıyla önümüzdeki günlerde de sınır illerinde askerlerin yanında olmaya devam edeceklerini vurguladı.

DESTEK MESAJLARI

Sanatçılar, çoban Bekir Şanverdi'nin, askerlere moral olması için Afrin sınırındaki bir tepeye dizdiği taşları boyayarak resmettiği 150 metrekarelik Türk bayrağını inceledi. Şanverdi'nin resmi yapma öyküsünü dinleyen sanatçılar, Afrin sınırına karşı yan yana gelerek hep birlikte "Sanatçı ve Mehmetçik el ele" diye bağırdı.

Tamer Karadağlı "Vatanın her karışı bizim. Bir tane Türkiye var. O da bizim vatanımız. Mehmetçiğimizin yanında olmak görevimiz" dedi.

Yavuz Bingöl ise "İnsanlara moral vermek, şehitlerimizin ailelerini ziyaret etmek için buradayız" şeklinde konuştu.

Mustafa Ceceli de askerlerin ve Hataylıların moral ve motivasyonlarını yükseltmek, yanlarında olduklarını göstermek istediklerini ifade etti. Sanatçı Erhan Güleryüz de Türkiye'deki 80 milyonun ve sanatçıların Mehmetçikle ele ele olduğunun altını çizdi. Toplantıya sanatçılar Volkan Severcan, Emre Kızılırmak, Zuhal Yalçın, Sefa Zengin, Deniz Oral da katıldı.

İşte ziyaretten kareler:

sanatcilarin-afrin-deki-fotograflari-herkesi-10569994_2336_m

sanatcilarin-afrin-deki-fotograflari-herkesi-10569994_8706_m

sanatcilarin-afrin-deki-fotograflari-herkesi-10569994_5003_o

sanatcilarin-afrin-deki-fotograflari-herkesi-10569994_5002_m

sanatcilarin-afrin-deki-fotograflari-herkesi-10569994_1397_m

Sanatçılar sınır bölgesinde! ile ilgili etiketler Suriye Afrin sanatçılar sınır
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.