Galaxy S8'e sayılı günler kaldı!

Samsung, 26 Şubat'ta düzenleyeceği etkinlikte Galaxy S8'i gösterecek.

Samsung, dün MWC 2017'deki ana lansman olayının 26 Şubat'ta gerçekleşeceğini doğruladı. Düzenlenecek olan etkinlik için gönderilen davetiyede, şirketin amiral gemisi tableti Galaxy Tab S3'ün siluetini gösteriyor.

Bununla birlikte, basın konferansına katılanlara bu etkinlikte Samsung'dan neyin geleceğine dair fikir verme amacıyla, Galaxy S8'e göz atma fırsatı verecek. Samsung medyasında, Samsung’un MWC 2017 basın konferansı sırasında Galaxy S8'i gösteren bir dakikalık video yayınlamayı planladığı bildiriyor.

sdlkjlddfig

Samsung, Galaxy S8'in bu ay düzenlenecek etkinlikte açıklamayacağını zaten daha önce doğruladı, ancak ahize üreticisi amiral gemisinin etrafındaki heyecanı korumak istiyor.

Samsung'un Galaxy S8'in bu "beklenmedik" önizlemesine ne kadar zaman ayıracağı açıkça söylenmiyor ancak, şirketin tanıtım videosunda telefonla ilgili bazı şeyleri açığa çıkarmasını umuyoruz.

Samsung, 29 Mart'ta Galaxy S8'i duyurmayı planlıyor ancak, akıllı telefon 21 Nisan tarihine kadar satışa çıkmayacak. Öte yandan, Galaxy Tab S3'ün daha öncesinde raflarda olması bekleniyor.

Galaxy S8'e sayılı günler kaldı! ile ilgili etiketler Samsung Galaxy S8 sayılı günler kaldı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.