Şampiyonluk kutlamaları öncesi Fenerbahçe'ye büyük şok

Dün Olympiakos'u devirerek tarihi bir başarıya imza atan ve THY Euroleague'i evine götüren Fenerbahçe Basketbol Takımı, bugün üstü açık otobüs ile Bağdat Caddesi'nde taraftarı ile kutlama yapacaktı ancak bir aksilik yaşandı ve otobüs bozuldu. Sarı Lacivertliler'i Bağdat Caddesi'ne götürecek üstü açık otobüs bozulunca tur takım otobüs ile yapılacak.

THY Avrupa Ligi'nde şampiyonluğu göğüsleyen Fenerbahçe'de kutlamalar şanssız bir şekilde başladı.

Üstü açık otobüs ile Bağdat Caddesi'ne giderek taraftarı ile bir kez daha buluşmaya ve şeref turu atmaya hazırlanan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı sürpriz bir arıza ile karşılaştı.

THY Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe'yi taşıyacak üstü açık otobüs bozuldu. Taraftarlar takımı Bağdat Caddesi'nde beklerken otobüs Ülker Arena'dan arıza nedeniyle hareket edemedi. Şampiyonluk turu normal takım otobüsü ile yapılacak.

Şampiyonluk kutlamaları öncesi Fenerbahçe'ye büyük şok ile ilgili etiketler Fenerbahçe Otobüs kutlama bozuldu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.