Şahan Gökbakar'dan 'Recep İvedik 5' uyarısı

Komedyen Şahan Gökbakar, sinema salonları ve sosyal medyadaki ekibiyle ‘Recep İvedik 5’i izinsiz paylaşanları tespit edip onlara dava açacaklarını duyurdu.

Şahan Gökbakar, yaklaşık 30 milyon kez izlenen fragmanıyla sinemaseverlerde büyük merak uyandıran yeni filmi Recep İvedik 5'in gizliliğini korumak için önlem aldı.

"LÜTFEN ÖZENLİ OLALIM"

Hayranlarını önceki gün sosyal medyadan yaptığı paylaşımla uyaran Gökbakar şunları söyledi: "Değerli İnstagram kullanıcıları seyircilerimiz, heyecanınızı ve iyi niyetinizi anlıyorum. Ancak filmden çektiğiniz videoları sosyal medya üzerinden (facebook, instagram, Twitter, periscope) yayınlamanız uygun değildir. Herkesi baştan uyarmış olayım. Ciddi bir ekip bu işi takip ediyor ve hukuki yollar kullanılıyor. Lütfen bu konuda empati yapalım ve özenli olalım. Anlayışınıza şimdiden çok teşekkür ederim."

Şahan Gökbakar'dan 'Recep İvedik 5' uyarısı ile ilgili etiketler Şahan Gökbakar Recep İvedik 5
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.