'Sabah Şekerleri' Kabusu! Murat Başoğlu insan içine çıkamıyor, Vatan Şaşmaz öldürüldü!

Türkiye iki ünlü sunucusunun başrolünde yer aldığı olaylarla art arda sarsıldı. Henüz Murat Başoğlu’nun eşini kendi öz yeğeniyle aldatmasının şoku atlatılamamışken dün akşam ajanslara Vatan Şaşmaz’ın bir otel odasında ölü bulunduğu haberi düştü. Başoğlu 90’ların ikinci yarısında Şaşmaz da 2000 yılından itibaren ‘sabah şekerleri’ olarak anılan programların bayrak isimleri olmuşlardı.

Türkiye iki magazin figürünün başrolünde olduğu olaylarla art arda sarsıldı. Sunucu Murat Başoğlu’nun eşini kendi öz yeğeniyle aldattığı yönündeki kuvvetli emareler geçen haftaya henüz damga vurmuştu ki dün akşam bir başka sunucu Vatan Şaşmaz’ın bir otel odasında sırtından ve ensesinden aldığı 4 kurşunla öldürüldüğü haberi ajanslara düştü.

Milliyet.com.tr'den Ümit Buget'in haberine göre, bir döneme damga vuran ve daha sonraki yıllarda ‘sabah şekerleri’ olarak anılan programlarda Murat Başoğlu ve Vatan Şaşmaz yıllarca iki farklı dönemde partnerleriyle bu programların sunuculuklarını üstlenmişlerdi. Başoğlu, Şebnem Dönmez’le, Şaşmaz da Melike Öcalan’la birlikte geniş kitlelere ulaşmıştı.

twetwtewt

VATAN ŞAŞMAZ PLATONİK AŞK KURBANI MI?

Vatan Şaşmaz’ın katil zanlısı kendisi de tek kurşunla intihar eden Filiz Aker’in daha önceki yıllarda birlikte olduğu Şaşmaz’ı unutamadığı ona hâlâ platonik olarak aşık olduğu ve ünlü sunucuyla evlenmek istediği öne sürüldü.

Aker’in yeğeni Dora Ercan Altınbaşak yaptığı açıklamada: “Teyzemin bitmeyen bir Vatan aşkı vardı, ‘karısını boşayacak benle evlenecek’ derdi. Teyzemde Vatan bir tutku halindeydi. Teyzeme çok üzüldüm ama Vatan’a 10 kat daha üzüldüm” diyerek ünlü sunucunun platonik bir aşka kurban gittiğini savundu.

'Sabah Şekerleri' Kabusu! Murat Başoğlu insan içine çıkamıyor, Vatan Şaşmaz öldürüldü! ile ilgili etiketler Murat Başoğlu sabah şekerleri vatan şaşmaz platonik aşk 4 kurşunla öldürüldü
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.