Moskova'da şok saldırı! Mahkemede saldırı düzenlendi çok sayıda ölü var...

Rusya'nın başkenti Moskova'daki adliye binası içinde silahlı saldırı düzenlendi. İddiaya göre saldırıyı mahkemeye getirelen mahkumlar yanlarındaki güvenlik görevlilerinin silahlarını alarak yaptı. Çıkan çatışmada Interfax ajansına göre en az 5 kişi hayatını kaybetti...

Rusya'nın başkenti Moskova'da bir mahkemede silahlı saldırı düzenlendi. TASS haber ajansı, salondakilerden birinin polisin silahını kaptığını ve diğer güvenlik görevlilerini rehin aldığını bildirdi.

Reuters'a telefonla bilgi veren avukat Diana Taosova ise, salonda 11 sanığın bulunduğu sırada çatışma çıktığını ve silahların ateşlendiğini söyledi.

Görgü tanıkları adliye binasında en az 20 atış duyulduğunu söylediler.

rusya_gang

Interfax haber ajansı ise çete üyelerinden en az 5'inin öldüğünü ileri sürdü.

En az üç yaralının olduğu bunlardan ikisinin güvenlik görevlisi, birinin ise kadın olduğu ve ambulansla hastaneye kaldırıldıkları belirtildi.

Mahkeme sözcüsü Natalia Osipova, Interfax'a yaptığı açıklamada adliyenin tamamen boşaltıldığını söyledi. Sözcü olayla ilgili bilgi vermeyi reddetti.

17 CİNAYETTEN SORUMLU ÇETE

Kendilerine GTA diyen Tacikistan kökenli çete üyeleri 2012 ile 2014 yılları arasında Moskova ve Kaluga bölgelerinde 17 kişiyi öldürmekten suçlanıyor.

Grubun katılımcıları, Moskova bölgesinin otoyollarındaki sürücülere saldırdı. Çetenin yargılanmasına Ağustos 2016'da Moskova Bölge Mahkemesinde başlanmıştı...

Moskova'da şok saldırı! Mahkemede saldırı düzenlendi çok sayıda ölü var... ile ilgili etiketler Rusya Moskova mahkeme silahlı saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.