DEAŞ'ın 'savaş bakanı' ve 2015'te Paris'i kana bulayan üyesi öldürüldü!

Rusya Savunma Bakanlığı, Deyr Ez Zor yakınlarında terör örgütü DEAŞ mensubu 40 teröristin öldürüldüğünü duyurdu. Açıklamada, DEAŞ'ın 'savaş bakanını' ile 2015'te Paris'i kana bulayan teröristin de öldürülenler arasında olduğu duyuruldu.

Rusya Savunma Bakanlığı, Suriye'nin Deyr Ez Zor kenti yakınlarında düzenlediği hava saldırısında örgütün sözde üst düzey yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 40 teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

Bakanlık, DEAŞ'ın 'savaş bakanı' Gulmurod Halimov'un da öldürülenler arasında olduğunu duyurdu.

Russia Today'in aktardığı haberde ise, hava saldırısında örgütün sözde Deyr Ez Zor emirinin yanı sıra, 2015'te Paris'te düzenlenen terör saldırılarına katılan bir teröristin de öldürüldüğü belirtildi.

DEAŞ'ın 'savaş bakanı' ve 2015'te Paris'i kana bulayan üyesi öldürüldü! ile ilgili etiketler DEAŞ Rusya Suriye savaş bakanı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.