Rus transit yolcuya bedava konaklama!

Türk Hava Yolları, Rusya seferlerinde İstanbul turizmine de olumlu yansıması beklenen bir karar aldı.Türk Hava Yolları, Pakistan’dan sonra Rusya çıkışlı transit yolcuları da İstanbul’da ücretsiz konaklatacak. Uygulamanın İstanbul’u ziyaret edecek Rus turist sayısını artırması bekleniyor.

Ruslar 'Rusya Günü' tatili için Türkiye'yi seçti.
Gazete Habertürk'ten Gökhan Artan'ın haberine göre, Türk Hava Yolları'nın İstanbul'da sağladığı ücretsiz konaklama hizmetinden bundan böyle Rusya çıkışlı yolcular da faydalanacak. Uygulamanın İstanbul'a gelen günübirlik Rus turist sayısını artırması bekleniyor. Nisan ayında Türkiye'ye gelen Rus turist sayısı 181 bin 865'e ulaşarak iki ülke arasında Kasım 2015'te yaşanan kriz öncesini geçti. Bu rakam 2016'da 31 bin 50 olmuştu. Rus turist sayısında yaşanan artış yüzde 485.72'yi buldu. 2015'in nisan ayında Rusya'dan Türkiye'ye 149 bin 879 kişi gelmişti.

ABD DE DAHİL EDİLDİ

Türk Hava Yolları'dan yapılan açıklamaya göre Rusya dışında Kazakistan, Avustralya, ve Belarus çıkışlı yolcuları ABD, Güney Amerika ülkeleri, Birleşik Krallık, İrlanda, Uzakdoğu, Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Asya varışlı seferlerinde ücretsiz konaklamadan yararlanabilecek. İstanbul'da 20 saatten fazla bağlantı süresi bulunan Türk Hava Yolları yolcuları bilet alımları sonrası düzenlenecek otel çeki ile 2 geceye kadar ücretsiz konaklayabilecek.

'YOLCULARDAN OLUMLU GERİ DÖNÜŞÜM ALDIK'

Türk Hava Yolları Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, yolculardan aldıkları olumlu geri dönüşler sonrası 'Stopover' programını diğer ülkelere de genişletmekten heyecan duyduklarını söyledi. Olmuştur, "Yolcularımıza, Türk misafirperverliğini ve İstanbul'un eşsiz güzelliklerini tecrübe etme fırsatı sunmak istiyoruz. Yolcularımızın bu programdan faydalanacağından ve en iyi sonucu alacağından eminiz" dedi.

Rus transit yolcuya bedava konaklama! ile ilgili etiketler Türk Hava Yolları Rusya Rus turist
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.