Rus sporcunun güzelliği başını derde soktu! Kıskanıldığı için...

Güzelliğiyle 'Rus Angelina Jolie' olarak anılan sporcu Anastasya Brizgalova'nın eşinin başı doping skandalıyla derde girdi. Rus Curling Fedarasyon Başkanı "Anastasya çok güzel kıskanıldı." diyerek sporcuları savundu.

'Rus Angeline Jolie' olarak ünlenen Rus sporcu Anastasya Brizgalova'nın kendisi gibi bronz madalya kazanan curling sporcusu eşi Aleksandr Kruşelnitskiy'nin başı doping iddialarıyla dertte. Rusya Curling Federasyonu Başkanı Dmitriy Svişçev, doping iddialarına çok ilginç bir iddiayla cevap verdi.

EŞİNİN BAŞI DERDE GİRDİ

PyeongChang Kış Olimpiyat Oyunları'nda sosyal medya kullanıcıları tarafından Hollywood yıldızı Angelina Jolie'ye benzetilen ve curling sporuna ani bir ilgi artışına sebep olan Rus sporcu Anastasya Brizgalova'nın kendisi gibi bronz madalya kazanan curling sporcusu eşi Aleksandr Kruşelnitskiy'nin başı doping iddialarıyla dertte.

8608041

İLGİNÇ SAVUNMA: EŞİNİN GÜZELLİĞİNİ KISKANDILAR

Doping kullanmakla suçlanan Kruşelnitskiy için en ilginç iddia Rusya Curling Federasyonu Başkanı Dmitriy Svişçev'den geldi. Svişçev, doping skandalının arkasında, sporcunun 'Rus Angelina Jolie' olarak bilinen eşi Anastasya Brizgalova'nın güzelliğinin kıskanılmasının yatıyor olabileceğini söyledi.

Rus sporcu, güzelliği ile tüm dikkatleri üzerine çekmişti;

8608040

rus-angeline-jolie-nin-guzelligi-esinin-10588442_6174_m

rus-angeline-jolie-nin-guzelligi-esinin-10588442_6661_m_1

Rus sporcunun güzelliği başını derde soktu! Kıskanıldığı için... ile ilgili etiketler Rus anastasya brizgalova curling sporcu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.