Ronaldo kendisine benzemeyen büstünü görünce şaşırdı

Cristiano Ronaldo, adının Portekiz'deki Medeira Havaalanı'na verildiği törende kendisine benzemeyen büstünü görünce şok oldu.

Portekizli Cristiano Ronaldo'nun adı, doğduğu yer olan Medeira Adası'ndaki tek uluslararası havaalanı olan Medeira Uluslararası Havaalanına verildi.

İsim değişikliği için düzenlenen törende Ronaldo da hazır bulunurken, kendisine hiç benzemeyen büstünü görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

bAst

Portekizli katıldığı törende; "Adımın bu havaalanına veriliyor olması çok özel bir şey. Herkesin bildiği gibi ülkemle gurur duyuyorum ama bu isim değişikliğine katılmayanların olduğunu biliyorum. Ben ikiyüzlü değilim ama burada olanların bazıları ikiyüzlü" dedi.

Bilindiği üzere Ronaldo'nun isminin Medeira Havaalanı'na verilecek olması büyük tartışmalara neden olmuş ve yerel halkın bir kısmı bu değişikliğe karşı çıkmıştı.

Ronaldo kendisine benzemeyen büstünü görünce şaşırdı ile ilgili etiketler Cristiano Ronaldo büst
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.