Robben, Beşiktaş maçını değerlendirdi!

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Bayern Münih'in yıldızı Arjen Robben, siyah beyazlı takım ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek Bayern Münih'in yıldız oyunculardan Arjen Robben, siyah beyazlı takım hakkında görüşlerini dile getirdi.

Alman basınına konuşan Hollandalı futbolcu, Cenk Tosun'un Everton'a transfer olmasına rağmen siyah beyazlıların hala güçlü bir takım olduğunu söyledi.

Beşiktaş'ın bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde olağanüstü işler yaptığını vurgulayan Robben, "Beşiktaş ile oynayacağımız iki maç da zor olacak. Son 16'daki diğer takımlar hakkında detaylı bilgilere sahibiz Beşiktaş için bu durum geçerli değil. Rakibimiz Türkiye'nin son şampiyonu, ayrıca Şampiyonlar Ligi’nde zor bir gruptan son maça kalmadan çıktılar." şeklinde konuştu.

Teknik direktör değişikliği sonrası iyi bir hava yakaladıklarını söyleyen Robben, "Ritmimizi korumalıyız. Bundesliga'da iyi sonuçlar alıyoruz. Bu formumuzu Şampiyonlar Ligi'ne de yansıtıp, şansımızı arttırmalıyız." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş - Bayern Münih ile Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçını 20 Şubat Salı deplasmanda oynayacak. Rövanş karşılaşması ise 14 Mart'ta İstanbul'da yapılacak.

Robben, Beşiktaş maçını değerlendirdi! ile ilgili etiketler Beşiktaş robben
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.