Rıza Çalımbay'ın görevine son verildi!

Antalyaspor yönetimi tecrübeli teknik direktör Rıza Çalımbay ile yolları ayırma kararı aldı.

Fanatik'in haberine göre, Süper Lig'de yaprak dökümü sürüyor. Flaş transferler yeni sezona damga vurması beklenen ancak alınan sonuçlarla hayal kırıklığı yaratan Antalyaspor'da tecrübeli teknik adam Rıza Çalımbay ile yollar ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig 5. haftasında Kayserispor'a mağlup olarak henüz galibiyet yüzü göremeyen Antalyaspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, özellikle Eto'o'nun yönetimle yaşadığı problemlerin takıma zarar verdiğini söylemişti.

Basın toplantısı düzenleyecek

Ayrılık kararını yarın Rıza Çalımbay'ın basın toplantısında açıklayacağı öğrenildi.

Ali Şafak Öztürk yönetimi, Rıza Çalımbay'ın yerine gelebilecek isimler hakkında bir toplantı gerçekleştirecek. Yeni teknik direktörün en kısa zamanda açıklanması bekleniyor.

Rıza Çalımbay'ın görevine son verildi! ile ilgili etiketler Antalyaspor istifa Rıza Çalımbay görev sonlandırıldı bıraktı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.