Rıdvan Dilmen'den flaş Beşiktaş yorumu!

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş-Konyaspor maçını değerlendirdi. Dilmen bir Fenerbahçeli olarak Beşiktaş'ın golden sonra yaptığı baskıya imrendiğini açıkladı.

Süper Lig'in 5. hafta kapanış maçında Beşiktaş kendi sahasında Atiker Konyaspor'u ağırladı. Mücadelenin ilk yarısını Siyah Beyazlılar 1-0'lık üstünlük ile kapattı.

NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programından mücadelenin ilk yarısını değerlendiren Rıdvan Dilmen çarpıcı noktalara değindi.

İşte Dilmen'in açıklamaları:

"Beşiktaş, Porto maçındaki gibi oynamıyor. Muhtemel sakatlık olur. 1-0 öne geçtikten sonra Beşiktaş'a imreniyorsun. Ben Fenerbahçeliyim o kurdukları baskıya hayranım."

'TARAFTAR MEDEL'İ SEVER'

"Şenol hocanın çok güzel bir huyu var. Doymuyor! Şampiyonlar Ligi grubunda Porto galibiyeti ile favori konumuna geçti. Medel taraftarın seveceği bir oyuncu. Sarı kart biraz riskli oldu."

"Şenol Güneş, devre arasında temkinli konuşacaktır. Caner'e ayrı bir paragraf açmak lazım. Uzun süre oynamadıktan sonra böyle bir performans ile geri dönüş muazzam. Cenk'i de konuşmamak ona haksızlık olur. Yine golünü attı."

Rıdvan Dilmen'den flaş Beşiktaş yorumu! ile ilgili etiketler Rıdvan Dilmen Beşiktaş Konyaspor maç yorumu imreniyorum
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.