Rıdvan Dilmen hakem kararlarını değerlendirdi...

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Beşiktaş maçını değerlendirirken, Beşiktaş'ın bir golü ve bir penaltısının verilmediğini söyledi.

Dün akşam Kadıköy’de oynanan ve Fenerbahçe’nin 2-1 kazandığı Fenerbahçe- Beşiktaş derbisine Ali Palabıyık’ın yönetimi damga vurdu. Ekranların takip edilen spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, maç sonu pozisyonları değerlendirdi.

kralspor1828

NEGREDO'NUN GOLÜ OFSAYT DEĞİL

Tartışmalı pozisyonları yorumlayan Rıdvan Dilmen, Negredo'nun pozisyonun ofsayt olmadığını ve hakemin yanlış karar verdiğini söyledi.

kralspor95

Dilmen; "Quaresma ve Neto’nun atılması doğru. Cenk’in bir pozisyonu var. Hakemin göremediği ayağa basma penaltısı var. Negredo’nun da pozisyonu ofsayt değil gibi geldi bana. Isla ofsaytı bozuyor gibiydi. Genel anlamda müsabaka benim için bitti. Ortalığı germeden konuşmak gerek. Herkes sakin olacak. Fenerbahçe şımarmayacak. Beşiktaş da Şampiyonlar Ligi’ndeki Leipzig maçına odaklanacak. Tolgay ve Babel birbirine girdiler." şeklinde konuştu.

*(Görüntüler beINSPORTS'tan alınmıştır.)

Rıdvan Dilmen hakem kararlarını değerlendirdi... ile ilgili etiketler Kadıköy Ali Palabıyık Rıdvan Dilmen fenerbahçe-beşiktaş derbisi negredo ofsayt penaltı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.