Rıdvan Dilmen patladı: Volkan Babacan'ı, Emre Belözoğlu'nu takımdan göndersenize! / VİDEO

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş-Adanaspor maçını değerlendirdi. Ardından 28. haftada oynanan maçları değerlendiren tecrübeli futbol adamı, Başakşehir Medipol Başakşehir'in sadece Yalçın Ayhan ve Ufuk Ceylan'ın kadro dışı bırakmasını eleştirirken oldukça sert sözler sarf etti.

Başakşehir geçen hafta oynadığı Çaykur Rize maçı sonrası çıkan olaylar sonra bugün ilk yaptırımını açıkladı. Başakşehir yaptığı basın duyurusu ile iki futbolcusunu kadro dışı bıraktığını duyurdu. Yönetim Yalçın Ayhan ve Ufuk Ceylan'ı kadro dışı bıraktı. Bu akşam oynanan Beşiktaş maçını NTV ekranlarında 'Yüzde Yüz Futbol' programında yorumlayan Rıdvan Dilmen bu konuyu çok sert sözlerle eleştirdi. Usta yorumcu 'Yalçın'ın ve Ufuk'un kurban edildiğini' söyledi. Dilmen, 'Adaletsizlik yapmasınlar. Volkan ile Emre'yi de takımdan göndersenizse' ifadelerini kullanarak alınan bu kararı eleştirdi. İşte Rıdvan Dilmen'in o sözleri;

“Ben olayların nasıl başladığını biliyorum. Orada yaşını başını almış terbiyesiz bir adam ‘Burası Rize’ deyip anasına avradına küfür ediyor. Gazeteci fotoğraf çekmek istiyor, futbolcular da niye çekiyorsun diyor. Gazeteci arkadaşımız mağdur edildi orada, tamam. Ama niye sadece Yalçın’la Ufuk orada kurban edildi? Volkan Babacan’ı niye kadro dışı bırakmıyorsunuz? Mahmut’u niye kadro dışı bırakmıyorsunuz? Zamanında Melo arkadaşını dövdü."

"Bilica sağı solu kazdı. Kokainden yargılanan adam bu ülkede üç kez teknik direktörlük yaptı, taraftarın ağzına burnuna gaz sıktılar, hakem odasına indiler ki şu anda aralarında TFF yönetim kurulunda olan adam var. Aziz Yıldırım soyunma odasına iniyor. Kupa almak için başbakan aranıyor. Burası ne biçim ülke ya? Yalçın 30 küsür yaşında bir adam 20 yıldır oynamış, adam bir hata yapmış, cezası neyse federasyon verecek. Ya hepsi kadro dışı kalsın ya da hiçbiri. Ailevi duyguları çok iyi kulüpse o zaman hepsi kadro dışı kalsın. Adaletsizlik yapmasınlar. Hadi Volkan Babacan'ı, Emre Belözoğlu'nu takımdan göndersenize! Gücünüz Yalçın'a ve oynamayan Ufuk'a yetiyor. TFF görüntülere rağmen Mahmut'u niye atlamış? Çünkü Başakşehir'de haftaya oynayacak stoper yok." diye konuştu."

Rıdvan Dilmen patladı: Volkan Babacan'ı, Emre Belözoğlu'nu takımdan göndersenize! / VİDEO ile ilgili etiketler Rıdvan Dilmen Başakşehir Emre Belözoğlu volkan babacan
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.