Rıdvan Dilmen Galatasaray-Konyaspor maçını yorumladı!

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Konyaspor maçının ardından değerlendirmede bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında lider Galatasaray, geriye düştüğü maçta Atiker Konyaspor'u Gomis ve Sinan Gümüş'ün golleriyle 2-1 mağlup ederek derbi öncesi kritik bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen mücadeleyi değerlendirdi.

İşte satırbaşları:

"Önümüzdeki haftanın heyecanı şimdiden başladı, çok kritik bir hafta bekliyor bizi. Cumartesi ve pazar günü şampiyonluk adayları kendi aralarında oynuyor, müthiş bir tesadüf."

"Galatasaray, Fatih Terim ve 50 bin kişilik ordusuyla baskıyı kuracaktır, gol gelecektir ve bu maç 1-0 bitmez dedik. Türkiye'deki futbol budur."

"Hoca Maicon'u aldı, gönderdi santrafora. Ahmet Çalık oyuna girdi. Gol olunca aldı, defansta 5'liye döndü. Kazanmaya yönelik her türlü çılgınlığı yaptı."

"Risk seven teknik adamlar, genellikle riskinin karşılığını alırlar. Galatasaray yüklendikçe yüklendi, çok organize değildi ama yüklendi."

'Terim'in final maçı değil...'

"Tam bir Telekom galibiyeti. Taraftarın etkisiyle iç sahada böyle oynanır ve taraftar desteğiyle kazanılır. Derbi Fatih Terim'in final maçı değil, Aykut Kocaman'ın final maçı.

"Fenerbahçe'nin olmazsa olmaz maçı, Galatasaray maçı. Kazanırsa ciddi şekilde ortak olacaktır, lig yeniden başlayacaktır Fenerbahçe için. Diğer 3 takım da sonuna kadar gidecektir."

Rıdvan Dilmen Galatasaray-Konyaspor maçını yorumladı! ile ilgili etiketler Rıdvan Dilmen Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.