Richard Moore kimdir?

İngiliz Büyükelçi Richard Moore veda videosu yayınladı. Twitter hesabından yaklaşık iki buçuk dakikalık bir video mesajı paylaşan Moore, Türkçe olarak Türkiye macerasını anlattı. Büyükelçilerinin görevi gereği ülkelerinin çıkarlarını savunması gerektiğini söyleyen Moore, ikinci şartın ise ev sahibi ülkeye beslenen sempati olması gerektiğini söyledi. Sıkı bir Beşiktaş taraftarı olduğunu bilinen videosunu 'Siyah!' diyerek bitirdi. Richard Moore'un veda videosu vatandaşlar tarafından araştırılıyor... Peki, Richard Moore kimdir? Detaylar haberimizde...

Büyükelçi Türkiye'de çok sayıda dostu olduğunu ve sık sık ziyarete geleceğini belirtirken, insanların çok sıcakkanlı ve misafirperver olduğunu ifade etti. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Moore, videoyu siyah beyazlı taraftarlara bir sürpriz yaparak bitirdi. Libya doğumlu olan Richard Moore, kendisini "yarı İrlandalı tüm Birleşik Krallık'lı" olarak tanımlamıştır. Lisans eğitimini Oxford Üniversitesi'nde Felsefe, Politika ve Ekonomi dallarında tamamladı. Richard Moore'un veda videosu vatandaşlar tarafından araştırılıyor... Peki, Richard Moore kimdir? Detaylar haberimizde...

richard_moore

VEDA VİDEOSU YAYINLADI

Twitter hesabından yaklaşık iki buçuk dakikalık bir video mesajı paylaşan Moore, Türkçe olarak Türkiye macerasını anlattı. Büyükelçilerinin görevi gereği ülkelerinin çıkarlarını savunması gerektiğini söyleyen Moore, ikinci şartın ise ev sahibi ülkeye beslenen sempati olması gerektiğini söyledi.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="tr"><p lang="tr" dir="ltr">Güzel Türkiye&#39;ye veda mesajım <a href="https://twitter.com/hashtag/MooreVedaEdiyor?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#MooreVedaEdiyor</a> <a href="https://t.co/HRX68463nZ">pic.twitter.com/HRX68463nZ</a></p>&mdash; Richard Moore (@UKAmbRichard) <a href="https://twitter.com/UKAmbRichard/status/940506477676122112?ref_src=twsrc%5Etfw">12 Aralık 2017</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

"Türkiye'yi ve Türkleri çok seviyorum" diyen Richard Moore, "Benim güzel Türkiye'm, bol şans. Sizi ziyaret etmek için geri döneceğiz." ifadelerini kullandı.

Sıkı bir Beşiktaş taraftarı olduğunu bilinen videosunu 'Siyah!' diyerek bitirdi.

Richard Moore, dün akşam yaptığı paylaşımda da şalgam içerken çekilen bir fotoğrafını paylaşmış ve "Türkiye'de 7 yılım geçti ama şalgamı sevemedim. Kusuruma bakmayın" ifadelerini kullanmıştı.

RICHARD MOORE KİMDİR?

Libya doğumlu olan Richard Moore, kendisini "yarı İrlandalı tüm Birleşik Krallık'lı" olarak tanımlamıştır. Lisans eğitimini Oxford Üniversitesi'nde Felsefe, Politika ve Ekonomi dallarında tamamladı. Lisansüstü eğitimini sırasıyla Harvard Üniversitesi Kennedy School of Government'ta ve Stanford Executive Program'ında sürdürdü. Birleşik Krallık Dışişleri Bakanlığı'nda; 2010-2012 yılları arasında Avrupa, Latin Amerika ve Küreselleşme Direktörü, 2008-2010 yılları arasında ise Program ve Değişim Direktörü olarak görev yaptı. Ayrıca, Vietnam, Pakistan ve Malezya'da çalıştı. 1990-1992 yıllarında bir sene Ankara'daki büyükelçilikte iki sene İstanbul'daki konsoloslukta basın ateşesi görev yaptı. 2014 yılının Ocak ayında ise David Reddaway'den sonra Birleşik Krallık'ın Türkiye Büyükelçisi olarak atandı. Genetik bir rahatsızlıktan dolayı görme engelli olan ve Rehber Köpekler Derneği kurucularından Maggie Moore ile evlidir. Çiftin bir oğlu ve İstanbul'da dünyaya gelmiş bir kızı vardır. İyi derecede Türkçe bilmektedir. Moore'un ilgi alanları arasında golf, uzun yürüyüşler, tüplü dalış, Türk halıları ve porselen koleksiyonu gibi zevklerin yanında futbol tutkusu da bulunmaktadır ve 1990 yılından beri de Beşiktaş JK taraftarıdır. Richard Moore, sosyal medyayı etkin olarak kullanmaktadır.

weafhyuwrbyherbgyheyebgyesbygegfyteg

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDEKİ SON 16 EŞLEŞMELERİ BELLİ OLDU

Şampiyonlar Ligi kura çekimi gerçekleşti. Kura çekimi sonucu Devler Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş'ın rakibi Alman devi Bayern Münih oldu.
Şampiyonlar Ligi kura çekimi gerçekleşti. Şampiyonlar Ligi eşleşmelerinin belli olacağı kura çekiminde temsilcimiz Beşiktaş'ın da rakibi belli oldu.

KURA SONUÇLARI

BASEL - MANCHESTER CİTY

PORTO - LİVERPOLL

SEVİLLA - MANCHESTER UNİTED

REAL MADRİD - PSG

BJK - BAYERN MÜNİH

SHAKHTAR DONETSK - ROMA

JUVENTUS - TOTTENHAM

Chelsea - Barcelona

Beşiktaş seribaşı olduğu için ilk maçı 13-14 ile 20-21 Şubat 2018 tarihlerinden birinde, Almanya'da Allianz Arena'da oynayacak.

Rövanş ise 6-7 ile 13-14 Mart 2018 tarihlerinden birinde İstanbul'da Vodafone Park'ta oynanacak.

Bayern Münih, Beşiktaş ile eşlemesinin ardından resmi Twitter hesabından bir paylaşım yaptı.

Transfer döneminde Beşiktaş'ın başlattığı, Pepe ve Quaresma ile başlayan "Come to Beşiktaş" akımına göndermede bulunan Bayern, Lewandowski'nin telefonda görüldüğü ve "Beşiktaş'a geliyoruz" dediği bir video paylaştı.

BEŞİKTAŞ KAZANDIKÇA KASASI PARAYLA DOLDU! TAM 230 MİLYON TL

Şampiyonlar Ligi'nde fırtına gibi esen siyah beyazlılar kasasını da parayla doldurdu. Devler Ligi'ne katılım ücreti olarak 12.7 milyon Euro gelir elde eden Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi performansı ile de gelirini katladı. Beşiktaş 4 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 7 milyon Euro değerindeki performans ücretinin de sahibi oldu. Son 16'ya kalarak büyük bir başarı gösteren siyah beyazlılar bunun içinde 6 milyon Euro değerindeki başarı bonusunun sahibi oldu. Kara Kartal bunların yanında 25 milyon değerindeki pazarlama gelirinden de pay almaya hak sahibi oldu. Bunların hepsi bir araya geldiğinde ise Beşiktaş yaklaşık 230 milyon TL'nin sahibi oldu.

Richard Moore kimdir? ile ilgili etiketler richard moore kimdir veda videosu Büyükelçi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.