Referandumdan sonra kaybolmuştu, cesedi bulundu!

Zonguldak'ta 16 Nisan'da yapılan referandumda oy kullandıktan sonra haber alınamayan madenciden kötü haber geldi.

Zonguldak'ta 16 Nisan'da yapılan referandumda oy kullandıktan sonra özel bir madende çalıştığı Manisa'nın Soma İlçesi'ne gitmek için evden çıkan ve bir daha da kendisinden haber alınamayan İlhan Çelik'in denizde cesedi bulundu.

Kilimli İlçesi'nde, tekneyle denize açılan balıkçılar, açıkta bir cesetle karşılaştı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Sahil Güvenlik ekipleri, yarı çıplak haldeki cesedi kıyıya çıkardı. Cesedin üzerinde yapılan aramada İlhan Çelik’e ait bir kimlik, kredi kartları ve fotoğraflar çıktı. Araştırmada, İlhan Çelik’in yaklaşık 3.5 ay önce ailesi tarafından kayıp başvurusunda bulunduğu maden işçisi olduğu tespit edildi.

Çelik’in geçen 16 Nisan'da yapılan referandumda oy kullanmak için Zonguldak’a geldiği, daha sonra ise ailesine, Manisa'nın Soma İlçesi'ne döneceğini belirterek evden ayrıldığı belirtildi.

İlhan Çelik'in cenazesi, olay yerine yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Atatürk Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Referandumdan sonra kaybolmuştu, cesedi bulundu! ile ilgili etiketler kayıp referandum bulundu cesed
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.