Rasim Ozan Kütahyalı'dan "Kusturmalı Boşnak sak..su" iğrençliği! / VİDEO

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol programında dün gece Rasim Ozan Kütahyalı kendisine yapılan şaka sonrasında akıllara durgunluk veren bir söz söyledi. Beyaz futbol programında Rasim Ozan Kütahyalı 'ya ilaçlı gazoz içirdiler. Kütahyalı kendisine yapılan şakayı "Kusturmalı Boşnak saksosu" olarak nitelendirdi. Kütahyalı'nın bu lafı izleyenleri şoke ederken sosyal medyada Boşnaklardan ifadelere tepki yağdı. Gazozu içen Kütahyalı fenalaşarak programı terk etti.

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında dün gece Rasim Ozan Kütahyalı kendisine yapılan şaka sonrası iğrenç bir söz söyledi.

Kütahyalı kendisine yapılan şakayı "Kusturmalı Boşnak saksosu" olarak nitelendirdi. Kütahyalı'nın ırkçı ve belden aşağı "Kusturmalı Boşnak saksosu" lafı izleyenleri şoke ederken sosyal medyada Boşnaklardan ifadelere tepki yağdı.

RTÜK de göreve davet edilirken, Beyaz TV'nin telefonları tepkiler nedeniyle kilitlendi.

Rasim Ozan Kütahyalı'dan "Kusturmalı Boşnak sak..su" iğrençliği! / VİDEO ile ilgili etiketler video rasimozankütahyalı beyazfutbol boşnak saksosu bosna
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.