Flaş Adil Öksüz iddiası: "Yüzde yüz Türkiye'de!"

Katıldığı televizyon programında telefonuna mesajla bilgi gelen Rasim Ozan Kütahyalı, firari Adil Öksüz'ün Türkiye'de olduğunu iddia etti.

Habertürk Televizyonu'nda canlı yayında konuşan Rasim Ozan Kütahyalı, FETÖ 15 Temmuz darbe girişiminin baş sorumlularından Adil Öksüz'ün yurt dışına kaçtığını düşündüğünü ifade etti.

Açıklamalarına devam eden Kütahyalı'nın telefonuna bir süre sonra bir mesaj geldi. Mesajı paylaşan ancak kaynağını aktarmayan Kütahyalı ''Şimdi bir bilgi geldi. Çok önemli bir isimden. Adil Öksüz Türkiye'de. Yüzde yüz Türkiye'de. Benim görüşüm değil. Bilgi geldi. Çok büyük ihtimal Marmara bölgesinde'' ifadelerini kullandı.

Flaş Adil Öksüz iddiası: "Yüzde yüz Türkiye'de!" ile ilgili etiketler Rasim Ozan Kütahyalı Adil Öksüz
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.