60 milyonluk yıldız köpek gibi havladı! / VİDEO

Manchester City'nin golcü futbolcusu Raheem Sterling, takım arkadaşı Oleksandr Zinchenko'ya FIFA 17'de kaybedince köpek gibi havladı.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City’nin yıldızı Raheem Sterling, takım arkadaşıyla FIFA 17’de oynadığı maçı kaybedince köpek gibi havladı.

20 yaşındaki Oleksandr Zinchenko, İngiliz futbolcu Sterling’in bu görüntüsünü videoya kaydedip sosyal medyada yayınladı.

Manchester City’nin 2015 yılında 62 milyon euro’ya transfer ettitiği Sterling, geçen yıl da Zinchenko’ya kaybettiği maç sonrasında “Alex, FIFA’da en iyi sensin” diyerek köpek gibi yürümüştü.
Takım arkadaşına ikinci kez yenilen Sterling, “Ne diyebilirim? Sen gerçekten iyisin ve beni yeniden yendin” ifadelerini kullandı ve yine köpek gibi havladı.

60 milyonluk yıldız köpek gibi havladı! / VİDEO ile ilgili etiketler Raheem Sterling FIFA köpek video fıfa'da kaybedince köpek oldu! oleksandr zinchenko
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.