Putin cep telefonu kullanmıyor

Kremlin Sarayı Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in cep telefonu kullanmadığını söyledi.

Katıldığı bir Rus televizyonu programında konuşan Peskov, “Devlet Başkanı Putin’in cep telefonu yok, kullanmıyor. Kendisine ait cep telefonu yok” dedi.

Peskov, daha önce de basına yaptığı açıklamada, “Putin SMS mesajlarıyla uğraşmaz. Onun kendisine ait cep telefonu yok. Putin başka iletişim araçlarını tercih ediyor” ifadelerini kullanmıştı.

Putin 2005 yılında dönemin Rusya Telekomünikasyon Bakanı Leonid Reyman'la görüşmesinde de cep telefonunun olmadığını söylemişti.

PUTİN İÇİN CEP TELEFONU ÇIKARILMIŞTI

Rus-İtalyan mücevher şirketi Caviar, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 64. yaşını kutladığı 2016'da doğum günü öncesinde piyasaya sınırlı sayıda Supremo Putin Damascus (Yüce Putin Şam) isimli bir cep telefonu çıkarmıştı.

iPhone 7'lerin gövdelerinden yararlanılan telefonlarda Putin'in kabartma portresi yer alıyor. Altın ve Şam çeliğinin kullanıldığı telefonlarda ayrıca 'Tüm tehditlere karşılık vereceğiz! Rusya'nın iyiliği için çalışacağız!' şeklinde bir yazı bulunuyor.

Putin cep telefonu kullanmıyor ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.